Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Nederländerna – Sverige odds (3/7/19 21:00) - Sverige en match från final

Sverige gjorde ännu en gång en bragdartad insats i kvartsfinalen mot Tyskland när man vann med 2-1. Nu väntar de regerande europamästarna Nederländerna i semfinal, ett lag som vunnit samtliga matcher såhär långt i VM.
holland - sweden
Nederländerna vs Sverige
Juli 03,2019
21:00

Nederländerna, som vann EM 2017, har mer eller mindre gått som tåget i det här mästerskapet. Tre raka segrar i gruppspelet och därefter 2-1 mot Japan och 2-0 mot Italien i kvartsfinalen. Dock har Nederländerna inte imponerat på samma sätt som Sverige och dessutom kan laget tvingas klara sig utan sin stora stjärna Lieke Martens i semifinalen.

Sverige är kanske det av semfinallagen som imponerat allra mest. För det var väl knappast någon som hade trott att det svenska laget skulle gå såhär långt och framför allt inte slå ut Tyskland i en kvartsfinal. Dock kommer Sverige att få klara sig utan anfallaren Fridolina Rolfö i semifinalen, som är avstängd efter ett gult kort i kvartsfinalen.

Nederländerna är såklart favoriter i den här semifinalen. Men, detta gör också att Sverige kan gå ut och spela helt utan press, vilket är läge som passar det svenska laget alldeles utmärkt. Dessutom kan som sagt Nederländerna få klara sig utan Martens och det är ett stort avbräck. Därför säger vi att Sverige faktiskt klarar av det här och går till final. Bäst odds hittar vi hos Betfair som bjuder 2.25 gånger pengarna för svensk final.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Nederländerna–Sverige

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer, semifinal

 

Tips: Sverige går vidare (inkl ET och straffar) Odds: 2.25 Spelsajt: Betfair Spelstopp: Onsdag 3 juli 21:00

Satsa