Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Newcastle–Watford odds (31/08/19 16:00) Bottenmöte på St James' Park

Nästjumbon Newcastle tar emot jumbon Watford hemma på St James' Park. För framför allt Watford måste den negativa trenden snart vända annars kan det bli en mycket tung säsong.
Newcastle–Watford
Newcastle vs Watford
August 31,2019
16:00

Newcastle stod för förra helgens stora skräll i Premier League när man mycket överraskande slog Tottenham borta med 1-0. Segern var Magpies första för säsongen efter att man förlorat de två inledande matcherna mot Arsenal och Norwich. Fortsätter Newcastle, med svenske Emil Krafth i backlingen, i den här stilen har man potential att finnas med på den övre halvan av tabellen och kanske till och med vara med och slåss om en europaplats.

Tre raka förluster och sist i tabellen var knappast den inledning på säsongen Watford hade hoppats på. Framför allt inte med tanke på att man knappast mött några topplag såhär långt. Dessutom har två av förlusterna kommit på hemmaplan. Börjar inte Watford vinna snart, eller åtminstone ta poäng, kan det mycket väl bli bottenstriden resten av säsongen.

Bortasegern mot Tottenham kom verkligen som en blixt från klar himmel och visar att Newcastle har potential att rubba de stora lagen. Segern lär också ha gett rejält med självförtroende, något som Watford helt och hållet verkar sakna i dagsläget. Därför blir tipset att Newcastle tar hem det här ganska enkelt. Bäst odds finns hos Unibet som bjuder tämligen generösa 2.55 gånger pengarna för hemmaseger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Newcastle–Watford

Liga/turnering: Premier League

 

Tips: 1 Odds: 2.50 Spelsajt: Bwin Spelstopp: Lördag 31 augusti 16:00

Satsa