Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Buffalo Sabres-New Jersey Devils 19:00 (30/1) - Sabres har vaknat till

Sabres har gått bra på slutet och saker och ting har börjat klicka. De har får med sig poäng i de senaste 4 matcherna medan Devils har haft det svårare att hitta jämnhet i formen. Photocredit: GettyImages
Buffalo Sabres vs New Jersey Devils
Januari 30,2021
19:00

Matchen spelas på Key Bank Center i Buffalo och sänds på både Viaplay med start 18:30. Du kan också se matchen på Viasat Hockey med sändning från kl 19:05.

Buffalo Sabres

Buffalo har gått bra på slutet och fått med sig poäng i 4 raka matcher efter en mindre bra start på säsongen.
När klubben värvade in Taylor Hall inför säsongen, förstod man snabbt att de har större planer framöver än tidigare. Lagets stjärna och kapten Jack Eichel leder interna poängligan för femte året i rad och är glad att ha fått in en spelare som Taylor Hall.

Hela organisationen lyftes efter värvningen och coach Ralph Krueger kallade duon Hall och Eichel för en ”dödlig kombination”.

Nu är vi 8 matcher in i säsongen och den dödliga kombinationen har visats fungera helt okej. Men potentialen tyder på att vi har mycket, mycket mer att vänta av Buffalo Sabres säsongen 2021.

Något oroande är dock formen på svenske Rasmus Dahlin som endast gjort ett poäng och ligger på minus 7 i +/- statistiken.

New Jersey Devils

Devils kommer från ett dubbelmöte med Philadelphia Flyers, där man förlorade matcherna med 5-3 och 3-1. På lördag ska man upp och möta ett Sabres som börjar vakna till den här säsongen och det känns väldigt tveksamt om klubben får med sig mer än en poäng. Lagets stjärnor har allihopa haft det otroligt svårt att komma igång med offensiven. Den som leder lagets interna poängliga är Jack Hughes på 7 poäng, men därefter ser det riktigt knapert ut med poängen.

(Jesper Boqvist, NJ Devils)

Slutsats

Buffalo är det starkare laget, formmässigt. Sabres i år är bättre än förra året på papperet. Lagen möttes förra säsongen två gånger i matcher som slutade 7-1 respektive 7-2, båda till fördel Sabres.

 

Extra tip: Sabres gjorde 7 mål i båda matcherna lagen möttes förra säsongen. Tippa därför på att Sabres gör över 3.5 mål i matchen.

Sabres gör över 3.5 mål i matchen 2.20 Interwetten

Tips: Buffalo vinner matchen.

Sabres har börjat hitta formen och har en fantastisk potential för säsongen nu när man fått in Taylor Hall.
Tippa vinst för Sabres hos Unibet för oddset 2,05

Satsa