Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Panthers-Stars & Lightning-Hurricanes 19:00 (27/2) - Kommer Sabres kunna stå emot Flyers?

Rasmus Dahlin och hans Buffalo Sabres har haft en jobbig start på NHL-säsongen. På lördag kväll tar man emot Philadelphia Flyers. Photocredit> GettyImage
Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers
Februari 27,2021
19:00

Matchen spelas i KeyBank Center i Buffalo, New York och sänds på både Viasat Sport Extra och Viaplay med start 19:05.

Trögstartade Sabres i botten på divisionen

Inför NHL säsongen 2021, trodde många att laget skulle vakna till liv efter flera år av missat slutspel. De värvade in superstjärnan Taylor Hall och såg verkligen ut att ha förbättrat sina chanser.

Nu har laget spelat 17 matcher och bara fått med sig 6 vinster.
Av utespelarna är det egentligen bara Victor Olofsson som levt upp till förväntan och har noterat 15 poäng på dessa 17 matcher.

Svenske supertalangen Rasmus Dahlin har haft det väldigt jobbigt även han. Han har i nuläget sämst +/- statistik i hela NHL på minus 15.

I matchen senast mot New Jersey Devils, saknades lagkapten Jack Eichel och förväntas vara struken även mot Flyers. Det är ett enorm avbräck för klubben och det syntes, när man förlorade mot Devils senast.

Philadelphia Flyers

Om vi ser till formen på Flyers, så är den rätt god. De har 6-2-2 på de senaste 10 matcherna och som vi kan se i tabellen ovan, ligger de bara några få poäng från förstaplatsen i den östra divisionen. Med tanke på att de dessutom har färre matcher spelade, har de också chans till att gå upp på en förstaplats.

Något som är väldigt intressant med Flyers är att de över de 4 senaste matcherna har ett snitt på 8,25 totala mål per match.

Man kan lugnt säga att målvaktsspelet har inte varit optimalt för Flyers. Supertalangen Carter Hart som varit lagets förstamålvakt i två år, har haft en tung start på säsongen och ligger på 3.68 insläppta mål per match och 89.1% i räddningsprocent. Trots den statistiken, har han ändå fler vinster än förluster, vilket tyder på att lagets offensiv fungerar som den ska.

Extra Tip

Över de 4 senaste matcherna har Flyers snittat 8,25 och Sabres 5,5 totala mål per match. Tippa därför att det blir över 5.5 mål i matchen.

Ö/U - Det görs över 5.5 mål i matchen 1.75 Interwetten

Tips: Flyers vinner matchen.

Buffalo har gått otroligt dåligt i början på säsongen och möter nu ett starkt Flyers utan lagkapten Eichel. Flyers vinner.
Bäst odds hittar du hos Unibet 2.45

Satsa