Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Calgary Flames-Vancouver Canucks 04:00 (17/1) - Elias Pettersson leder Canucks till vinst

Calgary har en match spelad den här säsongen och den förlorades efter övertid. Vancouver mötte Edmonton i back to back möten och kom ut med en vinst och en förlust. Elias Pettersson har bara en poäng den här säsongen, men hålls inte kall allt för länge. Photocredit: GettyImages
Calgary Flames vs Vancouver Canucks
Januari 17,2021
04:00

Matchen spelas Scotiabank Saddledome i Calgary och sänds på Viaplay med start 04:05 svensk tid. Du kan också streama matchen på Bet365.

Vancouver Canucks

Canucks inledde NHL-säsongen med två raka matcher mot Edmonton Oilers och fick med sig en stabil vinst. Den andra matchen togs helt över av Oilers superduo McDavid och Draisaitl.

Nu kommer man till Calgary med en match fler spelad och är underdogs på papperet. Lagets stjärna Elias Pettersson har endast med sig 1 assist från de första två matcherna. Pettersson har varit fantastisk mot just Flames i tidigare matcher. Han är lite av en humörspelare och producerar ofta poäng i spurtar.

Calgary Flames

Flames har bara spelat en match den här säsongen och det var mot Winnipeg Jets, som var en match som krävde övertid. Strax över en minut in i övertiden avgjorde finske Patrik Laine. Nu kommer man hem till Calgary för sin första hemmamatch för säsongen och ställs mot Canucks i något som är ett klassiskt rivalmöte.

Svenskarna i matchen

Det här är en matchup som har en hel del svenskar. Noterbart är att Flames nu värvat till sig tidigare Canucks-målvakten Jacob Markström, som storspelade stundtals förra säsongen för Vancouver. Nils Höglander är också en spelare att hålla ett öga på den här säsongen. Han inledde säsongen med mål i första matchen och skulle kunna bli en uppstickare för ”årets rookie” i NHL.

Flames:

Elias Lindholm (F), Joakim Nordström (F), Mikael Backlund (F), Oliver Kylington (B), Rasmus Andersson (B) & Jacob Markström (MV).

Canucks:

Alexander Edler (B), Loui Eriksson (F), Nils Höglander (F) & Elias Pettersson (F).

 

Elias Pettersson: Gör mål 2.80 Unibet
Nils Höglander: Gör mål 4.10 Unibet

Tips: Pettersson visar vägen till seger.

Vancouver Canucks kämpar till sig två poäng efter ordinarie matchtid i det här rivalmötet. Dessutom gör Elias Pettersson minst ett mål i matchen.
Vancouver vinner 3.25, Bet 365 & Pettersson gör mål odds 2.80, Unibet

Satsa