Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Panthers-Stars & Lightning-Hurricanes 23:00 (24/2) - Kombinera spel för ökat odds

Två heta och intressanta matcher väntar på onsdag kväll. Florida möter ett formsvagt Dallas. Regerande mästarna Tampa möter ett Carolina som sett heta ut på senaste tiden. Photocredit> GettyImage
photo GettyImages :2020 NHL Stanley Cup Final - Game Six
Lightning vs Hurricanes & Panthers vs Stars
Februari 24,2021
23:00

Matcherna spelas i Amalie Arena i Tampa, Florida samt BT&T Center i Sunrise, Florida och sänds på Viaplay med start 23:05.

Två heta returmöten i den centrala divisionen

Carolina Hurricanes har gått som tåget den senaste tiden och ligger bra till i tabellen. På onsdag kväll tar de sig an regerande Stanley Cup-mästarna Tampa Bay Lightning som leds av svenske Victor Hedman och det kommer att bli en grym match.

Dessutom kommer Dallas Stars med John Klingberg i spetsen ha ett returmöte i BT&T Center med Florida Panthers som har en het svenskduo i Patric Hörnqvist och Alexander Wennberg.

Lightning – Hurricanes

De här lagen möttes natten mot tisdag i en match som verkligen var jämn och kul att se på. Målskyttet inleddes av svenske Jesper Fast som gjorde sitt första mål i Carolina-tröjan. Därefter var det dags för Hedman att glänsa. Han passade fram till kvitteringsmålet och gjorde sedan själv ledningsmålet. Men matchen blev kvitterad igen och det var Fast som var framme igen och hängde in 2-2 målet. Matchen stod sedan och vägde en stund och den avgörande faktorn blev Tampas sätt att kriga till sig poäng. Slutresultatet blev 4-2 till Lightning och skottstatistiken 36-32 till Hurricanes.

På onsdag kväll möts de igen, men nu till hemmafördel för Tampa. Om Lightning vinner matchen, går man om Hurricanes i tabellen. Hedman är stekhet och det är även lagkapten Steven Stamkos som har 17 poäng vardera. Dessutom har supermålvakten Anders Vasilevsky börjar säsongen fantastiskt bra med 93.1% i räddningsprocent och startat 14 av 16 spelade matcher för klubben.

Den här matchen vinner Tampa Bay Lightning

Panthers – Stars

Lagen möttes natten mot tisdag och det var en ensidig match. Visserligen var det Dallas som tog ledningen drygt 4 minuter in i matchen, men därefter var det Panthers som tog över spelmässigt. Tack vare ett fantastiskt målvaktsspel från Dallas Anton Khudobin kunde Dallas någorlunda hålla sig kvar i matchen. Skottstatistiken i matchen slutade 52-24 till Panthers. Slutresultatet blev 3-1 efter att finske Panthers-kaptenen Aleksander Barkov satte spiken i kistan med mål i öppen kasse.

Hörnqvist är en spelare som är jobbig att möta framför kassen och gör en hel del mål i den positionen, speciellt i powerplay. John Klingberg fick nog av honom i den andra perioden och kastade handskarna för sin första fight i NHL mot Hörnqvist.

På onsdag kväll möts lagen igen. Florida har gått som tåget den här säsongen medan Dallas gått riktigt trögt. Matchbilden i förra matchen visade att det här är två lag som ligger på helt olika nivåer för stunden. Om man lyckas spräcka nollan tidigt i matchen kan resultatet till och med rinna iväg.

Den här matchen vinns av Florida Panthers

Panthers gör över 3.5 mål i matchen 2.40 Interwetten

Tips: Kombinera vinst för Lightning & Panthers.

Tampa spelar nu på hemmaplan och slår ett bra Carolina Hurricanes. Panthers är helt klart ett bättre lag än Dallas Stars för stunden och ska inte ha några problem att vinna matchen.
Bäst odds hittar du hos NordicBet 4.73

Satsa