Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Florida Panthers-Tampa Bay Lightning 01:00 (14/2) - Stekheta Panthers vinner igen

Det här är två jämna lag som ligger etta och tvåa i Central Division. Med en till vinst över Lightning övertar Panthers ledningen i divisionen. Photocredit> GettyImage
Florida Panthers v Columbus Blue Jackets
Florida Pnathers vs Tampa Bay Lightning
Februari 14,2021
01:00

Matchen spelas i BB&T Center i Sunrise, Florida och sänds på Viaplay med start 01:05.

Lagen möttes natten mot fredag

Tack vare NHL’s nya koncept med att ha lag spela miniserier mot varandra, får man en bra bild över lagens form och hur de ställs mot varandra.
När lagen möttes natten mot fredag var fick vi se ett Panthers som verkligen spelade ut. De vann både skottstatistiken med 29-21 och var också väldigt effektiva. Svenske Patric Hörnqvist och Alexander Wennberg var båda i form och skapade en hel del heta målchanser.

Florida Panthers

Panthers har haft en grym start på säsongen och ligger nu på en andraplats i Central Division efter just Tampa som har en poäng mer och en match mer spelad. Med en till vinst mot Lightning, kommer man upp på en förstaplats i divisionen och en topp-3 plats i hela ligan.

När man pratar om potentiella Stanley Cup vinnare är det här inte ett lag man hör om. Panthers går ofta under radarn och man glömmer allt för ofta bort hur pass bra lag det faktiskt är.

Inför säsongen fick laget in ett viktigt nyförvärv i Patric Hörnqvist som efter många år och två Stanley Cup lämnar Pittsburgh Penguins. Hörnqvist har inlett säsongen starkt, med 11 poäng på 11 matcher.
Dessutom fick man in Alexander Wennberg från Columbus som fått lite av en nytändning i Florida.

Spelbolag med bra odds

Tampa Bay Lightning

Tampa blev som de flesta vet Stanley Cup mästare 2020 och har inte släppt på gasen och hade en fin vinstsvit på 6 matcher inför matchen mot Panthers.

Den största skillnaden på laget nu i början på säsongen 2021 är att en av de största stjärnorna Nikita Kucherov är borta på grund av en långtidsskada. Däremot har man fått tillbaka kapten Steven Stamkos som man saknade stora delar av förra säsongen.

Lightning har ett fantastiskt starkt lag och är en kandidat till att vinna Stanley Cup i år igen. De har en av ligans bästa målvakter, ligans kanske bästa back i Hedman och dessutom ett imponerande djup som är svårt att hantera för motståndarna.

Men med tanke på matchbilden senast och det slarv laget uppvisade, känns det inte som att de är redo för det stekheta Florida Panthers de ska till att möta i helgen.

Extra tip: Patric Hörnqvist har startat säsongen med sitt nya lag Florida Panthers riktigt starkt med 11 poäng på 11 matcher. Tippa på att han gör mål i matchen till ett bra odds på 3.75 hos NordicBet.

Patric Hörnqvist målskytt i matchen 3.75 NordicBet

Tips: Panthers vinner igen.

Det såg enkelt ut senast när Panthers slog Lightning och om de tar med sig samma spel i nästa match vinner de igen.
Bäst odds hittar du hos NordicBet 3.25

Satsa