Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Kombinera vinster i semifinalerna 02:00 (22/6) - Match #5

Låt oss ta en titt på de två jämna semifinalerna i NHL-slutspelet 2021. Hur ser formerna ut, vilka spelare har utmärkt sig och vilka kan tänkas göra skillnaden? Det är två riktigt heta matcher som väntas i semifinalernas match fem. Favorittippade Golden Knights möter Canadiens och regerande mästare Lightning möter Islanders.
Vid 8.06 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 80.6kr
NHL cover
Lightning vs Islanders & Golden Knights vs Canadiens
juni 22,2021
02:00

Två jämna matchserier

Snacka om spänning i årets semifinaler i Stanley Cup-slutspelet. Vi har två matchserier som båda står lika, lika 2-2 i matcher. Nu är det dags för match nummer 5 och vi kan förvänta oss att det blir två grymma matcher.

Vegas Golden Knights – Montreal Canadiens

Den här matchserien har varit otroligt intressant att följa med i, eftersom man nog trodde att det skulle bli en ”enkel” vinst för Vegas Golden Knights. Men Canadiens fortsätter att överraska och inför match fem står det alltså nu 2-2 i matcher. Någon som verkligen varit en tonsättare i den här match serien är självklart Canadiens målvakt Carey Price som varit helt otrolig i slutspelet och är en stor anledning till att de tagit sig hit. Han har skrapat ihop en imponerande räddningsprocent på hela 93.1% och har en GAA på 2.09. Dessutom har han vaktat Canadiens målbur i samtliga 15 slutspelsmatcher, då han har med sig 10 vinster och 5 förluster. Om laget tar sig hela vägen är han ett solklart val för att vinna Conn Smythe Trophy som slutspelets MVP.

Carey Price vinnare av Conn Smythe Trophy (MVP) 9.00 Unibet

Match 4 blev en riktigt tight match som jag tycker att Canadiens egentligen hade ett bättre grepp på, då man skapade mer och hade fler skott på mål än Vegas. Men trots detta så stod det inte mer än 1-1 efter ordinarie matchtid och ÖT var ett faktum. Det var Nicolas Roy som avgjorde bara dryga minuten in i övertiden och säkerställde ett slutresultat på 2-1 och att matchserien utjämnades.

Tampa Bay Lightning – New York Islanders

Nu är det dags för den här matchseriens femte match samtidigt som den återvänder till Tampa och det är 2-2 i matcher.

Det var egentligen Islanders förstaperiod senast som gjorde att de fick den här matchserien utjämnad till 2-2. De tog en stabil 3-0 ledning tidigt i matchen i match #4 och det visade sig bli för mycket för Lightning att hämta ikapp. Men efter mål från Tyler Johnson och Brayden Point blev slutresultatet inte mer än 3-2 till fördel Islanders, trots den tidiga ledningen med 3-0.

Match #4 var något som påminde en hel del om match #1 i Tampa, då Lightning inte riktigt var vakna och slarvade en del i spelet. När Lightning väl vaknade till, så visade man igen vad man kan och gjorde två mål.

Jag tror att Lightning kommer att vara på tå från start i match #5 och vinner den utan större problem. Ett Tampa Bay Lightning som är på tå är en självklar kandidat till att vinna Stanley Cup.

Läs mer om ishockey odds och NHL odds.

Nikita Kucherov vinner Conn Smythe Trophy (MVP) 2.00 Unibet

Tips: Kombinera vinster

Lightning är det bättre laget och kommer att vara med från start. De vinner sin match. Golden Knights får tillbaka matchserien till hemmaplan men Carey Price och Montreal Canadiens stoppar festen.
Kombinera spel hos Unibet för odds 8.06

Satsa