Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Nhl makeover

För inte alltför lång tid sedan återuppstartade NHL efter månader av lockout. Spelarfacket och NHL-organisationen kom till slut överens om hur avtal och regler för den nordamerikanska ishockeyn skulle se ut.

Med knappt en fjärdedel av grundserien färdigspelad kommer så en stor revolutionerande nyhet som på olika sätt påverkar samtliga klubbar. De två stora conferenserna Eastern och Western Conference kommer att justeras och gå igenom en makeover. Förändringen kommer bland annat att innebära att vissa lag kommer att byta conference, exempelvis Detroit och Columbus som båda i fortsättningen kommer att båda hamna i Eastern Conference. Förändringar kommer även att ske i antalet divisioner. Det nuvarande antalet om sex stycken kommer att minskas till fyra. En av de kanske allra största förändringarna är att samtliga lag i de båda conferenserna kommer att möta varandra både hemma och borta i grundserien.

Samtliga ändringar i denna NHL-makeover kommer att verkställas inför nästa säsong och då får man se huruvida de förändringar man gjort gett positiv utdelning eller inte. Med andra ord är det en spännande framtid som NHL går till mötes.

Dagens speltips:

Motivering:
Dagens speltips hämtas från NHL men kommer likt ovanstående förändringar inte att avgöras/träda i kraft inom den närmste tiden. Spelalternativet är ett säsongsspel på vilket lag som till slut står som Stanley Cup-segrare. Laget som får tipset är Pittsburgh Penguins som redan nu ser ut som en stark kandidat då de spelar respektlöst och effektivt (och ligger totalt tvåa i Eastern Conference).
Sport: Ishockey
Härkomst: NHL
Match/Event: Segrare i Stanley Cup
Spel: Pittsburgh Penguins
Odds: 8.00
Spelsajt:Betsson.com
Spelstopp: 30/5 kl. 10.35

Pittsburgh Penguins

Satsa