Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Canadiens-Lightning 02:00 (6/7) - Match #4

Regerande mästare Lightning är nu bara en seger från att vinna sin andra raka Stanley Cup. Match kommer visserligen att spelas i Montreal, men laget har alla pusselbitarna på plats och kommer att gå för NHL-slutspelets första sweep sedan 1997/98.
Vid 2.08 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 20.8kr
NHL cover
Canadiens vs Lightning
Juli 06,2021
02:00

Matchen spelas i Centre Bell i Montreal, QC och sänds på Viaplay med start 02:00.

Stanley Cup-bucklan kan delas ut ikväll

Lightning är nu oerhört nära en andra raka Stanley Cup. Om de vinner i natt så blir det alltså 4-0 i matcher till Lightning vilket är första gången sedan 1997/98 som ett lag vinner 4-0 i matcher.

Hur har det sett ut i tidigare matcher?

Match 1,2 och 3 har allesamman alltså varit matcher som Lightning har vunnit. De har inte varit enkla matcher. Match ett slutade 5-1 efter en imponerande prestation av Nikita Kucherov och Brayden Point. I match två vann Canadiens skottstatistiken med hela 43-23 men de fick återigen se sig slagna, denna gång med 3-1.

Senaste matchen (match 3) spelades för ett par dagar sedan och i den matchen tog Lightning en tidig 2-o-ledning, som visade sig bli för mycket för Canadiens att hämta upp. Skottstatistiken vanns även i denna match av Canadiens (35-30).

Nu har Lightning guldläge

Det hade varit stort för Lightning att både vara det första lag som vinner med en sweep (alltså 4-0 i matcher) sedan 1997-98 och dessutom att ta sin andra raka Stanley Cup.

Slutsats & Speltips

Jag tror att Lightning har precis ALLT för att vinna Stanley Cup. Nu är de bara en vinst ifrån och även om jag tror att de tyckt det varit roligare att vinna hemma i Tampa med sina fans, så tror jag ändå att de kommer ge allt för att vinna match fyra. Tjusningen med Lightning är att även om superstjärnan Nikita Kucherov har en dålig dag på jobbet, så finns det en bredd av fantastiska spelare i laget som Point, Stamkos, Victor Hedman, med mer. Dessutom har man en målvakt som har spelat helt fantastiskt i slutspelet med en GAA på 1.94 och en räddningsprocent på 93,8% i form av Andrei Vasilievski. Lightning vinner match 4.

Sedan har vi debatten om vem som kommer att vinna Conn Smythe Trophy som slutspelets MVP. Blir det Vasiliesvski som stått på huvudet, eller blir det kanske svenske Victor Hedman som tar hem det för andra året i rad?

I mina ögon så är detta ett enkelt val. Conn Smythe Trophy 2021 vinns av Nikita Kucherov.

Läs mer om ishockey odds och NHL odds.

Nikita Kucherov vinner Conn Smythe Trophy (MVP) 2.00 Unibet

Tips: Lightning vinner match #4

Lightning har allt för att vinna och är en enda vinst ifrån en andra raka Stanley Cup.
Bäst odds hittar du hos Betsafe till 2.08

Satsa