Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Predators-Hurricanes 03:30 (28/5) - Superjämn matchserie

Det är dags för Hurricanes och Predators att spela match nummer 6 i en serie som står 3-2 till fördel för Hurricanes. De senaste tre matcherna har alla gått till övertid, så serien är verkligen så jämn den kan bli. Hemmalaget har vunnit samtliga fem matcher och match 6 spelas i Bridgestone Arena i Nashville... Foto: Getty Images
Vid 2.20 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 22kr
NHL cover
Nashville Predators vs Carolina Hurricanes
May 28,2021
03:30

Matchen spelas i Bridgestone Arena i Nashville, TN och sänds på Viaplay med start 03:30.

Matchserien

Efter vinster i de första två matcherna för Hurricanes, var Predators tvungna att ta sig tillbaka in i matchserien. De efterföljande två matcherna togs båda två till dubbel overtime och Preds fick med sig vinster från båda.

Spelbolag med bra odds

Senaste matchen (match 5) var en viktig sådan eftersom det var en match som skulle bryta den jämna matchserien som stod lika-lika. Matchen gick återigen till övertid, men den här gången var det Hurricanes som fick med sig vinsten efter Jordan Staal avgjort matchen knappt två minuter in i den första övertidsperioden.

Hemmalaget fortsätter att dominera

Ett intressant mönster i den här matchserien är att hemmalaget faktiskt vunnit fem utav fem matcher. Kanske är det så att fansen har en större inverkan på spelarna nu när publiken varit förbjuden så pass lång tid. Hur som helst, så verkar det som att båda lagen trivs bäst på hemmaplan.

Med tanke på att det nu är Predators som har hemmaplan, så kanske vi kommer att få se en match 7 i den här matchserien?

De tre senaste matcherna krävde övertid

Den här matchserien är verkligen så jämn den kan bli, de tre senaste matcherna kunde inte avgöras under ordinarie matchtid, utan krävde övertid.

Det är lite förvånande faktiskt att den här matchserien blivit så jämn som den nu är, eftersom att Nashville tog sig till slutspel med nöd och näppe, medan Carolina faktiskt vann divisionen.

Läs mer om ishockey och NHL.

Extratipset: Filip Forsberg brukar kliva fram i viktiga matcher. Tippa på att Forsberg gör mål i matchen till oddset 3.50.

Filip Forsberg målskytt i matchen 3.50 NordicBet

Tips: Predators vinner (inkl ÖT).

Predators spelar på hemmaplan. Hemmalaget har vunnit samtliga fem matcher i denna matchserie. Det finns stor risk att matchen går till ÖT, så inkludera ÖT i tipset.
Bäst odds hittar du hos NordicBet till 2.20

Satsa