Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Nashville Predators-Florida Panthers 20:00 (6/3) - Panthers fortsätter imponera

När de här lagen möttes natten mot fredag var det riktigt kul att se på för fansen. Det blev en tight match med många mål som var nära att kvitteras mot slutet. Panthers är ett lag som imponerat på många i inledningen av säsongen och har chans att vinna sin division. Photocredit> GettyImage
Florida Panthers v Columbus Blue Jackets
Nashville Predators vs Florida Panthers
Mars 06,2021
20:00

Matchen spelas i Bridgestone Arena i Nashville, Tennessee och sänds på Viaplay med start 20:00.

Nu är det dags för returmöte mellan Predators och Panthers. Matchen natten mot fredag var en kul match att se på. Matchen vanns av Panthers som nu ligger en poäng från divisionsettan Tampa Bay Lightning.

9 mål och 9 svenskpoäng

Förra matchen blev en målrik historia som inleddes starkt av Panthers och stod 0-3 efter halva matchen. Sedan kom reducerings målet av Predators genom Mattias Ekholm på ett hårt direktslagskott från passen av Viktor Arvidsson.
I den tredje perioden ökade Panthers på till 2-5 och det såg ut att bli en enkel vinst. Men Predators gav sig inte och tryckte på ordentligt och gjorde både 3-5 & 4-5, både med assist av Filip Forsberg. Men det stoppade där och slutresultatet 4-5 stod fast.

Svenskpoäng i matchen: Filip Forsberg: 1+2, Viktor Arvidsson 0+3, Mattias Ekholm 1+1 & Patric Hörnqvist 0+1.

Nashville Predators

Preds har inlett NHL-säsongen 2021 med 10 vinster och 13 förluster. De har visat upp en ojämn form med vinster och förluster huller om buller. En målskillnad på -18 lovar inte gott. Man har en bra målvakt i Pekka Rinne men även han har haft det stundtals jobbigt. När det kommer till poängproduktionen, så är det svenske Filip Forsberg som har gjort flest poäng med 22 poäng på 23 matcher. Men i övrigt har de flesta av Predators forwards underpresterat.

Florida Panthers

Panthers har gått som tåget den här säsongen och sitter på 14 vinster och 4 förluster. Man har fått med sig poäng i 8 av de senaste 10 matcherna.
I nuläget ligger de bara en poäng bakom divisionsettan och regerande Stanley Cup-mästarna Tampa Bay Lightning.
De har två bra målvakter i Chris Driedger och Sergei Bobrovsky. Målproduktionen har sett bra ut med 72 mål på 22 matcher och svenske Patric Hörnqvist ligger på en tredjeplats i den interna poängligan.

Extra tip #1: Patric Hörnqvist har startat säsongen med sitt nya lag Florida Panthers riktigt starkt med 19 poäng på 23 matcher. Han var riktigt het och skapade mycket i den förra matchen. Tippa på att han gör mål i matchen till ett bra odds på 2.90 hos betsson.

Extra tip #2: Panthers har imponerat på många i inledningen av NHL-säsongen. De har legat i toppen av divisionen största delen av säsongen och har chans att vinna divisionen. Hos Betway kan man tippa Panthers som segrare av divisionen till odds 5.50

Patric Hörnqvist gör mål i matchen 2.90 Betsson
Panthers vinnare av Central Division 5.50 Betway

Tips: Panthers vinner igen.

Det blev en riktigt tight match senast när Panthers slog Predators. Men de är det bättre laget och inklusive övertid bör vinna matchen.
Panthers vinner (inkl ÖT & straffar) Interwetten 1.75

Satsa