Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Islanders-Lightning 02:00 (18/6) - Match #3

Semifinal en mellan Lightning och Islanders är i full gång och båda lagen har med sig en varsin seger efter de två första matcherna. Till match tre flyttas spelarenan och frågan är om det kommer att påverka lagens spel.
Vid 2.20 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 22kr
NHL cover
Islanders vs Lightning
juni 18,2021
02:00

Matchen spelas i Nassau Veterans Memorial Coliseum, NY och sänds på Viaplay med start 02:00.

Dags för match i New York

Eftersom Tampa slutade på en bättre placering i grundserien, hade de en hemmafördel i serien och inledde därför de två första matcherna på hemmaplan. Nu är det dags för match tre och den kommer att spelas i Islanders hemmaarena i New York.

Vad har hänt?

Den inledande matchen mellan de här två lagen var en tight kamp med en hel del slarv från Lightnings sida. De slarv och den oskärpa i spelet resulterade i en förlust för de regerande mästarna i match ett.

Match två spelade natten mot onsdag och laget såg ut som sig själva igen. Inför match två hade jag på känn att Lightning skulle vakna till… Och det var precis det som hände. Victor Hedman hade vaknat till och stod för både ett mål och en assist. Dessutom fick vi se prov på vad Nikita Kucherov är kapabel till, när han snurrade upp Islanders ett flertal gånger och stod för 3 poäng i matchen. Om det inte var nog, så var Vasilievski helt fantastisk i målet.

Inför match #3

Natten mot fredag är det alltså dags för match nummer tre och frågan är ju såklart hur matchbilden kommer att se ut.

Jag tror helt enkelt att Lightning sov i match ett och att de nu vaknat till liv. De har kommit tillbaka till sitt vanliga spel. Produktionen offensivt från Brayden Point och Kucherov ser bra ut. Målvaktsspelet från Vasilievski var helt enastående i match 2. Dessutom har store Victor Hedman vaknat till och spelade fantastiskt bra både offensivt och defensivt i match 2.

Jag tror inte New York Islanders har inte vad som krävs för att slå Lightning rent skicklighetsmässigt. Deras chans till framgång ligger på att alla kedjor gör sitt jobb och att man drar nytta av Lightnings misstag.

Med tanke på hur match #2 såg ut, så ser jag inte annat än att Lightning vinner igen, trots att matchen spelas i New York.

Läs mer om favoriter att vinna Stanley Cup.

Läs mer om ishockey odds och NHL odds.

Extratipset: Nikita Kucherov har funnit en ny nivå. Tippa på att han vinner Conn Smythe Trophy som slutspelets MVP.

Nikita Kucherov vinner Conn Smythe Trophy (MVP) 2.00 Unibet

Tips: Lightning vinner match #3.

Lightning har kommit tillbaka till sitt spel och dominerade match två. Jag tror att matchbilden blir lite annorlunda i match tre, men att Lightning vinner.
Bäst odds hittar du hos Unibet till 2.20

Satsa