Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Rangers-Islanders 01:00 (30/4) - Zibanejad och Rangers är heta

Rangers pushar för att knipa en slutspelsplats. Nu är det bara 6 matcher kvar i grundserien för laget och de kämpar för poängen. Islanders har haft en grym säsong och ligger på en tredjeplats med har tappat det lite på slutet nu när de har förlorat sina tre senaste matcher. Det kommer att bli ett hett derby i Madison Square Garden. Foto: Mika Zibanejad - tagen av Bruce Bennett/Getty Images
Vid 2.42 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 24.2kr
photo GettyImages New York Islanders v New York Rangers
New York Rangers vs New York Islanders
April 30,2021
01:00

Matchen spelas i Madison Square Garden i New York och sänds på Viaplay med start 01:05.

New York Rangers

Rangers inledde säsongen riktigt svagt och har haft stora problem att få igång sitt spel. Men på senare tid har laget verkligen vaknat till och nu har de vunnit sina 3 senaste matcher och har kommit in i en ”hot streak”.

Rangers ligger i nuläget på en femteplats med 58 poäng i den östra divisionen. För att ta sig vidare till slutspelet behöver de ta sig upp på fjärdeplatsen. De har 6 matcher kvar att spela i grundserien.

  • De jagar slutspelsplats
  • De har registrerat 7-2-1 över sina 10 senaste matcher
  • Bäst målskillnad i East Division
  • De har vunnit sina 3 senaste

New York Islanders

Islanders ligger på en trejdeplats i den östra divisionen med 63 poäng och har varit trygga under en längre tid. Men över de tre senaste matcherna har de förlorat samtliga.

Lagets poängstarkaste spelare är Matthew Barzal som har gjort 39 poäng på 49 spelade matcher.

Lagkapten Anders Lee är har varit struken under en tid på grund av skada och det visar sig på Islanders, som inte kommer upp i samma nivå, utan honom i laguppställningen.

Mika Zibanejad

Zibanejad hade, precis som laget en tuff start på säsongen. Efter de första 18 matcherna hade han noterat ynka 3 poäng. Det var en stor överrakning med tanke på att svensken noterat hela 75 poäng och 41 mål på bara 57 matcher förra säsongen.
Trots den tunga starten lycakdes Mika få till en kickstart i poängprotokollet efter att laget vunnit med hela 9-0 mot Philadelphia Flyers. Zibanejad gjorde hela 6 poäng i en och samma period och skrev in sig i historieböckerna i mars.

Efter den matchen mot Flyers har Mika fortsatt att producera och har gjort 35 poäng över de senaste 23 matcherna.

Läs mer om ishockey och NHL.

Extratipset: Zibanejad är i otrolig form. Därför gör han mål i matchen

Zibanejad gör mål i matchen 2.45 NordicBet

Tips: Rangers vinner.

Rangers har varit heta på slutet och jagar en slutspelsplats.
Bäst odds hittar du hos Unibet till 2.42

Satsa