Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: NY Rangers-Boston Bruins 18:00 (28/2) - Rangers vinner

Rangers vann första matchen i den här miniserien lagen emellan med hela 6-2. Nu möts de igen på söndag kväll och det kommer att bli en intressant match. Photocredit> GettyImage
photo GettyImages New York Islanders v New York Rangers
New York Rangers vs Boston Bruins
Februari 28,2021
18:00

Matchen spelas i Madison Square Garden i New York och sänds på Viaplay med start 17:30.

På söndag kväll möts New York Rangers och Boston Bruins för en andra raka match i Madison Square Garden. Den första matchen vanns av Rangers med hela 6-2. Rangers har äntligen fått igång effektiviteten, som var deras största problem i inledningen av säsongen.

Bruins med skakig form

Boston drog igång säsongen 2021 riktigt starkt med 10 vinster på 13 matcher, trots att man tampades med skadeavbräck. De ledde hela ligan, men därefter var det något som hände. Laget har nu vunnit 1 och förlorat 4 av sina 5 senaste matcher, varav de två senaste med stora siffror.

Målvakterna Halak och Rask har båda haft en ganska medioker start på säsongen. Majoriteten av spelarna ligger på en negativ +/- statistik, trots att man är ett topplag i divisionen.

Det verkar som att laget förlitar sig allt för mycket på sin superkedja med Pastrnak, Marchand & Bergeron. De ligger etta, tvåa och trea i den interna poängligan och ligger alla på en positiv +/- statistik och ser ut att försöka bära laget på sina axlar.

New York Rangers

Rangers vann som sagt den senaste matchen mot Bruins med hela 6-2 i en match som laget verkligen kunde spela ut ordentligt. De har nu vunnit 3 av sina 5 senaste matcher och börjar se ut att kunna ta sig upp från bottenplaceringarna.

Trots att både Filip Chytil och lagets största stjärna Artemi Panarin är borta, har lyckas laget klara sig väldigt fint ändå.

Rangers största problem i inledningen på NHL-säsongen 2021 har varit målskytte och effektivitet. Men de har nu gjort hela 13 mål på de senaste 3 matcherna och ser ut att börja få igång offensiven.

Förstavalet i NHL-draften gick till Rangers, som valde Alexei Lafreniere. Han var en otroligt lovande spelare som förväntades göra stordåd i NHL. Nu är han 18 matcher in på säsongen och har endast gjort 3 poäng.

Mika Zibanejad hade en fantastisk säsong förra året och hade hela 75 poäng på 57 matcher. Nu har han haft en otroligt jobbig start och vi ser till poängproduktionen med 6 poäng på 18 matcher.

När både Zibanejad och Lafreniere kommer igång med effektiviteten, kommer Rangers bli ett otroligt bra lag!

Extra tip

Zibanejad är en fantastisk målskytt och gjorde hela 41 mål på 57 matcher förra säsongen. Svensken har visserligen haft en tung start på den här säsongen, men det kommer att vända. Frågan är bara när? (odds kommer inom kort)

Tips: Rangers vinner matchen.

Bruins har en skakig form. Rangers är har börjat komma igång med effektiviteten.
Tippa på vinst för Rangers hos Unibet för ett bra odds på hela 3.25

Satsa