Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Vilka vinner Stanley Cup 2021? Vem blir MVP?

Slutspelet i NHL är inne i semifinalerna och spekulationerna kring vilket lag som vinner Stanley Cup är i full gång. Vilken spelare kliver fram och blir utsedd som slutspelets mest värdefulla spelare? Photocredit: Getty Images
Vid 2.75 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 27.5kr
NHL: Speltips Stanley Cup vinnare och MVP 2021
NHL Awards
Juli 01,2021
NHL Playoffs 2021

Stanley Cup-vinnare 2021

När det kommer till diskussionerna kring vilket lag som tar hem Stanley Cup-bucklan 2021 så är det många lag som kommer upp. En självklar kandidat är fiolårets vinnare Tampa Bay Lightning, som har spelat riktigt bra hittills i slutspelet.

Den största överraskningen är nog Montreal Canadiens både slagit ut divisionsvinnarna Toronto Maple Leafs och Winnipeg Jets med övertygande 4-0 i matcher.

I mina ögon var det Colorado Avalanche som var de stora favoriterna till att vinna Stanley Cup-pokalen.

Copyright: Getty Images

Men Vegas Golden Knights blev ingen lätt match för Avs. Vegas slog ut Avalanche med 4-2 i matcher och kvalificerade sig därmed till spel i semifinal. Nu möter de Montreal, i något som kommer att bli en oerhört intressant matchserie.

Vilka är favoriter?

Om vi vänder oss mot oddsen för att se vilka som är favoriter till att vinna Stanley Cup 2021, så är det faktiskt Vegas Golden Knights.

Vegas Golden Knights vinner Stanley Cup 2.25 NordicBet

Men i mina ögon, så är det hetaste tipset att det blir regerande mästare Tampa Bay Lightning, som tar hem back-to-back Stanley Cup-vinster.

Tampa Bay kvalificerade sig till en plats i semifinalen efter de slagit ut divisionsvinnarna Carolina Hurricanes med 4-1 i matcher.

Nu möter Tampa ett New York Islanders, som imponerat i NHL-slutspelet då de redan slagit ut både Pittsburgh Penguins och Boston Bruins som båda var rutinerade Stanley Cup kandidater.

Conn Smythe Trophy (MVP)

Conn Smythe Trophy tilldelas den spelare som utses som den mest värdefulla spelaren i slutspelet. När Tampa Bay Lightning vann Stanley Cup förra året var det svenske Victor Hedman som vann priset.

Enligt oddsen, så är det faktiskt Golden Knights målvakt Marc-André Fleury som är favorit till att vinna priset.

Marc-André Fleury vinner Conn Smythe Trophy 2.85 Unibet

Men… I mina ögon, så är den stora favoriten till att vinna priset faktiskt Lightnings forward Nikita Kucherov som också leder poängligan i slutspelet med hela 18 poäng på 11 matcher.

För mer information om NHL klicka här.

Nikita Kucherov vinner Conn Smythe Trophy (MVP) 2.00 Unibet

Tips: Tampa Bay Lightning vinner Stanley Cup.

Lightning har allt för att vinna bucklan. De har en fantastisk målvakt, grym spetskompetens från forwards och en stabil backformation som leds av Victor Hedman.
Bäst odds (2.75) hittar du hos Unibet

Satsa