Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Tampa Bay Lightning-Detroit Red Wings 19:00 (3/4) - Lightning vinner bekvämt

Det blev en aning turbulent i avslutet på mars månad för de regerande mästarna med tre raka förluster. Senast hittade man tillbaka till formen mot Blue Jackets och ligger nu på en bekväm förstaplats i NHL. Nu kanske det är dags för en ny vinstsvit?
Vid 1.57 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 15.7kr
photo GettyImages :2020 NHL Stanley Cup Final - Game Six
Tampa Bay Lightning vs Detroit Red Wings
April 03,2021
19:00

Matchen spelas i Amalie Arena i Tampa, Florida och sänds på Viaplay med start 19:05.

Tampa Bay Lightning

Tampa har verkligen visat varför de vann Stanley Cup i höstas. Efter 36 spelade matcher ligger laget återigen på en förstaplats i NHL-tabellen. Trots att lagets poängkung Nikita Kucherov är borta pga skada och att laget delar division med både tvåan och trean i den totala tabellen, visar de gång på gång att de håller en helt egen klass.

Laget avslutade mars månad med tre raka förluster, men studsade tillbaka senast mot Blue Jackets hemma i Amalie Arena.

Detroit Red Wings

Klubben har haft det väldigt svårt de senaste åren och har som bäst kommit på en 25:e plats över de senaste 5 åren. Förra säsongen var det största bottennappet vi sett i NHL på många år. Klubben slutade säsongen med ynka 39 poäng och en målskillnad på -122. Något som beskrevs som NHLs sämsta lag detta sekel.

Denna säsong har startats en aning bättre än tidigare säsonger, men de har fortfarande otroligt svårt att hitta formen.

Detroit kommer till den här matchen med två raka förluster mot Florida Panthers i Florida.

Läs mer om ishockey och NHL.

Victor Hedman visar vägen

Med Kucherov ute ur laguppställningen på grund av skadeproblem sedan början på säsongen, uppstod frågan naturligt, vem kommer leda laget? Hedman har inte bara lett laget till segrar genom sitt stabila försvarsspel, utan leder också lagets interna poängliga. Med 34 poäng på 36 matcher, ligger Hedman före både kapten Steven Stamkos och skicklige Brayden Point i den interna poängligan.

Extratipset: Hedman gör 2 poäng i matchen 

Victor Hemdan - minst två poäng i matchen 2.70 NordicBet

Tips: Lightning vinner.

Lightning är ett mycket bättre lag på papperet. De vann sin senaste match, medan Red Wings förlorat sina två senaste. Den här matchen vinns av Lightning.
Bäst odds hittar du hos Unibet till 1.57

Satsa