Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Tampa Bay Lightning-Detroit Red Wings 01:00 (6/2) - Lightning vinner

Lagen möttes på onsdagkvällen och det tog inte lång tid tills målskyttet satte fart. Lightning förde matchen och väntas göra det samma igen. Photocredit: GettyImages
photo GettyImages :2020 NHL Stanley Cup Final - Game Six
Tampa Bay Lightning vs Detroit Red Wings
Februari 06,2021
01:00

Matchen spelas i Amalie Arena i Tampa och sänds på både Viaplay med start 01:05.

Lagen möttes i onsdags kväll

Tack vare NHL’s nya koncept med att ha lag spela miniserier mot varandra, får man en bra bild över hur kommande match kommer att se ut. Målskyttet i senaste matchen drogs igång direkt efter att Victor Hedman fick pucken förbi en kall Detroit-målvakt bara 1 minut och 34 sekunder in i den första perioden. Man stoppade inte där utan tryckte på ytterligare och efter knappt 5 minuter stod det 3-0 till ett hett Tampa.

Slutresultatet blev 5-1 och Tampa hade stenkoll på matchen. Helgens match kommer inte att se allt för annorlunda ut, så man kan vänta sig en till seger för Tampa Bay Lightning.

Tampa Bay Lightning

Tampa blev som de flesta vet Stanley Cup mästare 2020 och har inte släppt på gasen. Med 6 vinster på de första 8 matcherna har laget börjat på samma spår man avslutade förra säsongen.

Den största skillnaden på laget nu i början på säsongen 2021 är att en av de största stjärnorna Nikita Kucherov är borta på grund av en långtidsskada. Däremot har man fått tillbaka kapten Steven Stamkos som man saknade stora delar av förra säsongen.

Lightning har ett fantastiskt starkt lag och är en kandidat till att vinna Stanley Cup i år igen. De har en av ligans bästa målvakter, ligans kanske bästa back i Hedman och dessutom ett imponerande djup som är svårt att hantera för motståndarna.

Detroit Red Wings

Detroit är ett lag som har haft några riktigt tuffa säsonger i rad. De avslutade förra säsongen (2019/20) med endast 39 poäng och på en sistaplats. Det näst sist placerade lag slutade med 23 poäng fler.
Nu är vi bara 11 matcher in på säsongen 2021, men de har endast lyckats skrapa ihop 6 poäng och ligger näst sist.

Man kan absolut se förbättringar från förra säsongen med nyförvärv som Bobby Ryan och svenske Christian Djoos. Men det är inte tillräckligt för att ta sig upp från ligans bottenplaceringar.

Extra tip #1: Tampa inledde med 3 mål på de första 5 minutrarna i den förra matchen. Målskytte är inte något som Tampa brukar ha problem med. Tippa därför på att Lightning gör över 3.5 mål i matchen.

Extra tip #2: Victor Hedman gjorde mål sist och har sett het ut. Tippa på att Hedman gör poäng i matchen. (odds kommer snart)

TB Lightning gör över 3.5 mål i matchen 1.70 Interwetten

Tips: Lightning vinner med mer än 1 mål.

Tampa hade inga problem att slå Detroit senast och kommer inte ha det nu heller.
Bäst odds hittar du hos Interwetten 1.70

Satsa