Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Toronto Maple Leafs-Edmonton Oilers 01:00 (21/1) - Maple Leafs dominerar den norra divisionen

Ett formstarkt Maple Leafs möter ett formsvagt Oilers. Den här matchen bör vinnas av Toronto och den bör vinnas efter ordinarie matchtid. Svenske William Nylander har varit en viktig del i Torontos framgångar. Photocredit: GettyImages
Toronto Maple Leafs vs Edmonton Oilers
Januari 21,2021
01:00

Matchen spelas Scotiabank Arena i Toronto och sänds på Viaplay med start 01:05 svensk tid. Du kan också streama matchen på Unibet.

Toronto ligger på en andraplats i ligan med 3 vinster och 1 förlust, medan Edmonton ligger på en 28:onde plats i ligan med 1 vinst och 3 förluster.

Toronto har sett heta ut

Maple Leafs mötte senast Winnipeg Jets i en match som var ganska jämn. Målskyttet inleddes i andra perioden efter ett powerplaymål av John Tavares som snyggt spelades fram av William Nylander. Man utökade också till 2-0 i andra perioden genom Mitch Marner, som också varit väldigt het i starten på säsongen. Därefter var matchen jämn och Winnipeg fick till ett reduceringsmål, som dock inte var tillräckligt och Marner gjorde sitt andra mål i matchen med ett mål i tom bur och satte spiken i kistan.

Spelbolag med bra odds

  • William Hill Recension 100 kr i Freebet BETTA Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Bet365 Recension Sveriges högsta bonus - 1250 kr BETTA Regler & Villkor Gäller
    För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Edmonton med två raka förluster

Oilers mötte Montreal Canadiens i ett dubbelmöte och förlorade båda matcherna. 3-1 och 5-1 var de senaste resultaten för ett Edmonton som haft problem att hitta formen. Senaste vinsten kom mot Vancouver Canucks med 5-2 hemma i Rogers Place. Matchen vanns efter en storinsats av av lagets två superstjärnor Connor McDavid och Leon Draisaitl.

Extra Tip #1: Nylander har varit en av Torontos hetaste spelare och har gjort 5 poäng på 4 matcher. Spela på att Nylander gör mål i matchen.

Extra Tip #2: Över de senaste 4 matcherna lagen emellan har det gjorts i genomsnitt 7 mål per match. Spela på Ö/U: över 5.5 mål i matchen.

Ö/U: över 5.5 mål i matchen 1.50 Interwetten
William Nylander: målskytt i matchen 2.55 Unibet

Tips: Toronto vinner matchen efter 60 minuter.

Toronto Maple Leafs är heta och får nu spela på hemmaplan mot ett Edmonton som inte lyckas hitta formen.
Toronto vinner efter ordinarie matchtid. Bäst odds hittar du hos Unibet 2.00

Satsa