Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Vancouver Canucks-Ottawa Senators 02:00 (28/1) - Canucks vinner även returmötet

De här lagen möttes natten till tisdag och det blev allt annat än en jämn match. Det går oerhört tungt för Ottawa den här säsongen, som förlorade senaste matchen med 7-1 och dessutom ligger sist i tabellen. Photocredit: GettyImages
Vancouver Canucks vs Ottawa Senators
Januari 28,2021
02:00

Matchen spelas i Rogers Arena i Vancouver och sänds på Viaplay med start 02:05 svensk tid. Du kan också streama matchen på Bet365.

Senaste matchen

De här lagen spelade natten mot tisdag i något som visade sig bli en totalt ensidig historia. Brandon Sutter inledde målskyttet drygt 9 minuter in i den första perioden. I den andra perioden verkade det som att Ottawa vaknade till liv genom ett (lite turligt) mål som styrdes in av Austin Watson på skottet från Thomas Chabot.

Bara 30 sekunder efter reduceringsmålet, utökade Canucks till 3-1 efter en fantastisk prestation av svenske Nils Höglander som slängde sig och passade fram med en hand till Tanner Pearson blev fri med målvakten och enkelt kunde hänga in pucken.

Ottawas målvakt Matt Murray hade det otroligt tufft och kunde inte stå emot mycket. Slutresultatet 7-1 fördel Vancouver.

Pettersson fortsatt iskall

Någon som inte levt upp till förväntningarna än så länge den här säsongen är Elias Pettersson som har gjort 2 poäng på de första 8 matcherna och har en plus/minus-statistik på -2. Pettersson är en spelare som normalt sett snittar omkring en poäng per match.

Ny match, nya förutsättningar

Nog om förra matchen. Om vi nu ser till nästa match, ser det inte ut att kunna bli allt för annorlunda resultat. Ottawa måste få målvaktsspelet, defensiven, offensiven och fokuset under kontroll för att kunna ta poäng igen. Det är svårt att tro att allt detta klaffar från en kväll till en annan. Det är därför ganska säkert att tippa att Vancouver vinner även denna match.

Extra tip: Eftersom man lyckades få in hela 7 mål förra matchen, spela på att Canucks gör över 3.5 mål för oddset 2.05

Vancouver gör över 3.5 mål i matchen 2.05 Interwetten

Tips: Canucks vinner returmötet.

Vancouver Canucks tar med sig vad som fungerade senast och vinner returmötet mot Ottawa Senators.
Vancouver vinner 2.05, Interwetten

Satsa