Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

NHL: Golden Knights-Avalanche 04:00 (5/6) - Match #3

Det är dags för match tre mellan Colorado Avalanche och Las Vegas Golden Knights. Förra matchen blev verkligen en intressant tillställning. Matchserien tas nu till Las Vegas och match tre spelas i T Mobile Arena.
Vid 2.45 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 24.5kr
NHL cover
Vegas Golden Knights vs Colorado Avalanche
juni 05,2021
04:00

Matchen spelas i T-Mobile Arena i Las Vegas, NV och sänds på Viaplay med start 04:05.

Avalanche är STEKHETA!

Inför säsongen gjorde jag ett speltips där jag kom fram till att det är Colorado Avalanche som är mina favoriter att vinna Stanley Cup-bucklan 2021. Nu är vi inne i den andra rundan på slutspelet och ”Avs” övertygar mer än någonsin.

I den första rundan slog man ut ett ganska starkt St. Louis Blues med fyra raka segrar. Nu i den andra rundan, är det Vegas Golden Knights som står för motståndet och Avalanche leder redan med 2-0 i matcher.

Matchserien mot Golden Knights

Golden Knights har sedan sin första säsong i NHL för 4 år sedan, tagit sig till slutspel varje år. De slutade grundserien 2021 på en andraplacering i ligan, efter just Avalanche.

I första omgången i slutspelet mötte de Minnesota Wild som de slog ut efter en väldigt jämn serie med 4-3 i matcher.

Som sagt så har matchserien mot Avalanche gått mindre bra och de ligger alltså redan under med 2-0 i matcher.

Första matchen var allt annat än jämn och vanns av Avs med hela 7-1. Match två var dock mycket jämnare och krävde övertid, innan finske Mikko Rantanen avgjort.

Nathan MacKinnon på en helt ny nivå

Om vi tittar i historieböckerna så hittar vi nu Nathan MacKinnon strax efter Mario Lemieux och Wayne Gretzky, när det kommer till poäng per match i NHL-slutspelet. Det är anmärkningsvärt med tanke på att han uppnått detta i NHL i modern tid. Han ligger just nu på en förstaplats i poängligan i slutspelet och spelar sin bästa hockey.

Det ska självklart också nämnas att hans kedjekamrater Mikko Rantanen och Gabriel Landeskog också är i storform och att kedjan tillsammans producerat hela 34 poäng på 6 spelade matcher.

(Foto: Eliteprospects)

Läs mer om ishockey och NHL.

Extratipset: MacKinnon spelar helt otroligt bra hockey just nu och gör minst två poäng i matchen 2.00.

Nathan MacKinnon med minst två poäng i matchen 2.00 NordicBet
Nathan MacKinnon vinnare av Conn Smythe Trophy 2.60 Betsafe
Colorado Avalanche vinner Stanley Cup 2.25 Betsafe

Tips: Avalanche vinner.

Colorado har vunnit samtliga sex matcher hittills i slutspelet och har spelat fantastiskt bra. Visserligen tas matchserien nu ned till Las Vegas för match tre, men med tanke på Avalanche spel de senaste matcherna tror jag fortfarande att de vinner matchen.
Bäst odds hittar du hos NordicBet till 2.45

Satsa