Nordicbet ger fördelaktig oddssättning på karlskrona 11-11-13

Det blev till slut ett segerspel på Sverige i Karjala Cup och fina pengar till er som tog rygg!
Malmö Redhawks – Karlskrona
November 11,2013
19.00

Med landslagsspelet snart till ända, startar Hockeyallsvenskan om igen och för vissa lag innebär det en bra möjlighet till revansch och psykisk omstart. Exempelvis är det många i Malmö Red Hawks som nu slipas skridskorna lite extra för att nu ta sig an uppgiften på ett bättre sätt. Inför uppehållet hade Red Hawks nämligen radat upp fem raka förluster!

Klarar man av att vända den trenden ikväll? Nja, nog är det fler än jag som tvivlar. Motståndet för dagen är nämligen seriens starkaste lag – Karlskrona! Gästerna har ett superstarkt facit och ligger i ohotad serieledning. Man har gjort flest mål framåt och släppt in minst bakåt. Dessutom är man ruggigt effektiva i boxplay!

Det som är mest inspirerande med den här matchen är att oddssättningen känns väldigt fördelaktig! Malmö Red Hawks, som gått kräftgång och som inte har fått mycket att stämma, står som favorit till oddset 2,10 (Nordicbet)! Karlskrona ger 2,60 gånger pengarna. Det bästa oddset är ändå 1,60 för handicapseger för bortalaget och det är det alternativet som får mina pengar.

Spelet ger vinst om Karlskrona vinner, eller om matchen slutar oavgjort efter tre perioder.

Då oddset är så pass bra finns det stor risk att det sjunker drastiskt ju närmare matchstart vi kommer. Det kan således vara smart att lägga det snarast möjligt.

Speltipset

Sport: Ishockey
Härkomst: Hockeyallsvenskan
Match/Event: Malmö Redhawks – Karlskrona
Spel: Bortalaget vinner, +1,5 mål i handicap
Odds: 1,60
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 19.00

Resultat: Förlust! Malmö – Karlskrona, 5-0

Satsa