Nordiskt derby I karjala cup 10-11-13

Nog var det säkert fler än jag som blev positivt överraskade i torsdags då Sverige fullkomligt krossade Tjeckien med 6-0 i premiären av Karjala Cup. Där fick åtminstone jag så att jag teg, efter att ha spelat på målspel för Tjeckien!
Finland – Sverige
November 10,2013
19.00

Ikväll är det dock dags för en aningen större utmaning för Tre Kronor. Den här gången är det ärkerivalen Finland som står för motståndet och det lär garanterat inte bli några tennissiffror a’la 6-0 nu inte.

Till den här matchen tänker jag sätta lite mer tilltro till det svenska laget. Spelare som Hjalmarsson, Arlbrandt och Klasen (som gjorde sitt första mål för Tre Kronor sist!), har gett mig lite mer hopp.

Spelet som jag väljer på matchen är dock ett spel som garderar lite för Finlands styrka. Man vann nämligen sin öppningsmatch mot Ryssland och visade klass. Att direkt spela mot Finland känns inte helt motiverat. Nej, jag väljer istället ett spel på svensk seger med 1,5 mål i handicap. Detta spel ger vinst om Sverige vinner matchen, det blir oavgjort, eller om Finland vinner med max ett mål. Med andra ord är detta ett garderat spel om något. Denna spelform hittas hos Bet365.

Matchen startar kl.15.30 och sänds i SVT.

Vem vet, kanske är det ett nytt succélag som Sverige har att tillgå? Kanske blir den här turneringen långt mer intressant än vad vi först hade vågat hoppas?

Speltipset

Sport: Ishockey
Härkomst: Karjala Cup
Match/Event: Finland – Sverige
Spel: Bortalaget vinner, +1,5 mål i handicap
Odds: 1,45
Insats: 4/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 19.00

Resultat: VINST! Finland – Sverige 2-2 vid full tid

Satsa