Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Norsk revanschdags I 15 km fristil

Helgens tävlingar var en smärre katastrof för den norska vm-truppen. Bortkörda i både herrarna och i damernas stafett var långt ifrån önskvärt resultat.
Dario Cologna – Legkov
Januari 01,1970
12.45

Det som har hänt bör Norge nog göra rätt i att glömma snabbt och istället blicka framåt för redan idag 12.30 får man en chans till revansch och upprättelse då 15km fristil går av stapeln. Tidigare under veckan florerade dock vissa envisa rykten som rejält skulle kunna grusa de norska vinstchanserna rejält, nämligen att Petter Northug inte skulle medverka och istället stå över. Dessa rykten dementerades dock i måndags av den norske landslagschefen Vidar Löfshus. Han menade att endast ett enormt snöfall skulle kunna hindra Norges största från att delta. Vidare meddelade Löfshus att besvikelsen var stor från Northug sedan Pål Golberg totalt sumpat lagets chanser i stafetten men att detta endast har bidragit till att öka hans motivation för att återupprätta den norska hedern.

Utifrån detta uttalande får man väl tolka det som att Hellner och Olsson kommer att få hård konkurrens om medaljerna. Dagens tävling får också agera föremål för dagens speltips. Jag har hittat ett bra spelvärde i att Dario Cologna gör processen kort med Rysslands Legkov och således vinner matchen i matchen (bästa slutplacering).

Det är inte alla renomérade spelbolag som erbjuder odds på vintersport (skidor), men av de som gör det erbjuder Unibet ett av de bästa oddsen för just det här spelet.

Dagens speltips:

Sport: Skidor
Match/Event: Dario Cologna – Legkov
Härkomst: Skid-VM 2013
Spel: Cologna bästa placering
Odds: 1.50
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 12.45

Cologna bästa placering

Satsa