Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Norwich City–Chelsea odds (24/8/19 13:30) Ska nykomlingen vinna andra raka?

Nykomlingen Norwich tar emot Chelsea hemma på Carrow Road och det är ett Chelsea som inlett årets Premier League-säsong ganska svagt. Frågan är om hemmalaget kan utnyttja detta och ta sin andra raka seger.
Norwich City–Chelsea 509x339
Norwich City vs Chelsea
August 24,2019
13:30

Norwich fick svårast möjliga motstånd i återkomsten till Premier League när man ställdes mot Liverpool borta i premiären. Ganska väntat blev det också förlust med 4-1, men förra helgen lyckades nykomlingarna vinna hemma mot Newcastle med övertygande 3-1 efter ett hat trick av lagets finländske spelare Teemu Pukki.

Chelsea har som sagt haft en tung start på Premier League. I premiären blev det hela 0-4 borta mot Manchester United och förra helgen blev det bara 1-1 hemma mot Leicester på Stamford Bridge. För nye tränaren, tillika Chelsea-legendaren Frank Lampard, kunde första veckorna på nya jobbet varit bättre. Det verkar onekligen som att förlusten av mittfältsgeneralen Eden Hazard, som såldes till Real Madrid i sommar, har haft stor betydelse för Londonlaget.

Chelsea har minst sagt svajat i säsongsinledningen, men nu måste väl ändå Lampard ha fått ordning på laget känns det som. Dock kan man aldrig vara för säker då Norwich gjorde det bra mot Newcastle i förra veckan. Men, vid dagens slut ska ändå Chelsea vara det klart bättre laget. Därför blir också tipset att Chelsea tar hem det här. Bäst odds finns hos Speedybet som bjuder 1.83 gånger pengarna för Chelseaseger.

 

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Norwich City–Chelsea

Liga/turnering: Premier League

 

Tips: 2 Odds: 1.83 Spelsajt: SpeedyBet Spelstopp: Lördag 24 augusti 13:30

Satsa