Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Odds Linfield – Rosenborg (10/7/19 20:45)

Norska mästarna Rosenborg kunde knappast fått en enklare uppgift i den första omgången av kvalet till Champions League. Nordirländska Linfield står för motståndet och allt annat än seger för Rosenborg är en stor skräll.
Linfield – Rosenborg
Linfield vs Rosenborg
Juli 10,2019
20:45

Linfield har mängder av mästartitlar och topplaceringar i den nordirländska ligan. Dock har laget aldrig tagit sig förbi andra kvalomgången i någon av de stora europeiska klubblagsturneringarna. Men, man fick faktiskt oavgjort i första matchen hemma mot just Rosenborg i andra kvalomgången till Champions League 2010.

Rosenborg har de senaste 25 åren varit det nordiska lag som lyckats allra bäst i Europa. Dock var det faktiskt över tio år sedan som laget gick till Champions League. Förra året tog det slut redan i den andra kvalomgången mot skotska Celtic.

Även om Linfield sällan går långt i europasammanhang brukar laget ändå göra hyfsat ifrån sig på hemmaplan, så det gäller för Rosenborg att inte underskatta det nordirländska laget. Dock har Linfield inte spelat en tävlingsmatch sedan i slutet av april då den nordirländska ligan avslutades. Rosenborg är däremot mitt uppe i säsongen och i norska ligan har man fem segrar på de sex senaste matcherna.

Därför blir tipset att Rosenborg vinner det här och man gör det med minst två måls marginal. Bäst odds för att Rosenborg vinner med -1 i handikapp finns hos Nordicbet som bjuder 2.14 för det resultatet.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Linfield–Rosenborg

Liga/turnering: Kval till Champions League

Tips: 2, handikapp -1 Odds: 2.14 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Onsdag 10 juli 20:45

Satsa