Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Örebro vs Färjestad - Toppmöte på Behrn Arena

Både Örebro och Färjestad har länge legat på en tämligen säker kvartsfinalplats. Men, nu kommer flera jagande lag bakom och därför är det också viktiga poäng som står på spel när de båda lagen möts på tisdagskvällen.
Örebro vs Färjestad shl
Brynäs–Linköping
Februari 18,2020
19:00

Även om det gått lite knackigt för Örebro på sistone går det inte att säga annat än att närkingarna har något av en succésäsong bakom sig. Framför allt med tanke på att laget ett tag till och med var uppe i serieledning. Men, nu gäller det att försvara kvartsfinalplatsen då det bara är fyra poäng ner till jagande HV71.

Färjestad har under hela säsongen tillhört toppen och är än så länge ganska givna i kvartsfinal. Men, då FBK bara är två poäng före Örebro är avståndet ner till kvartsfinalstrecket inte alltför långt. Därför hade det för FBK:s del varit välbehövligt med en seger här.

Bara en seger på de fem senaste matcherna vittnar om att Örebro inte är i bästa form. Färjestad börjar däremot hitta formen igen, även om det blev strafförlust mot formstarka Djurgården tidigare i veckan. Dock känns det ändå som att FBK är starkare än Örebro i dagsläget och därför blir också tipset att Karlstadslaget tar hem det här. Lagen möttes också så sent som för ett par veckor sedan och då vann Färjestad hemma med 3-1. Bäst odds finns hos Nordicbet, som bjuder 2.80 för bortaseger.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Örebro–Färjestad

Liga/turnering: SHL

Tips:

Odds: 2.80 Spelsajt: Nordicet Spelstopp: Tisdag 18 februari 19:00

Satsa