Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Östersund–Malmö FF odds (28/7/19 15:00) Behåller Malmö serieledningen?

Efter poängtappet mot Sirius i förra omgången är det nu bara två poäng som skiljer mellan serieledande Malmö FF och tvåan AIK. Har Malmö tänkt sig att behålla serieledningen även efter helgen lär det krävas seger borta mot Östersund.
Östersund–Malmö FF
Östersund vs Malmö
Juli 28,2019
15:00

Östersund har knappast gjort någon strålande säsong såhär långt. På de tio senaste matcherna i Allsvenskan har laget bara vunnit en, vilket nu gör att man nu ligger på en åttondeplats med hela åtta poäng upp till sjuan IFK Norrköping. Om inte Östersund börjar vinna finns det stor risk för att laget dras in i bottenstriden under hösten.

Bara 1-1 hemma mot Sirius i söndags var något av en chock för Malmö, vilket även gjorde att avståndet bakåt krympte. Dock visade Malmö på styrka när man två gånger om hämtade upp underläge mot slovenska Domzale i Europa League-kvalet. Matchen var dessutom lagets 18:e raka tävlingsmatch utan förlust.

Att Malmö ska utöka sin förlustfria svit råder det ingen större tvekan om. Dock lär man som sagt behöva tre poäng på Jämtkraft Arena för att vara säkra på att behålla serieledningen. Och på något känns det som att Malmö kommer att göra jobbet och vinna här. Framför allt eftersom Östersund ser väldigt svaga ut i dagsläget, även om man förvisso slog IFK Norrköping hemma för ett par veckor sedan.

Dock blir ändå tipset att Malmö FF vinner den här matchen. Bäst odds finns hos Betfair som bjuder 1.6 gånger pengarna för bortaseger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Östersund–Malmö FF

Liga/turnering: Allsvenskan

Tips: 2 Odds: 1.6 Spelsajt: Betfair Spelstopp: Söndag 28 juli 15:00

Satsa