Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Boxing: Wallin vs Breazeale 20/02 - Svensken möter KO-kung

Den 20 februari 2021 kliver svensken Otto Wallin in i ringen för att möta den något större amerikanen Dominic Breazeale. Matchen äger rum i Mohegan Sun Casino, Uncasville, USA. Se vårt speltips för Dominic Breazeale vs Otto Wallin odds.
wallin breazeale odds
Otto Wallin - Dominic Breazeale
December 20,2020
Ej bestämt

Wallin vann en övertygande seger på poäng. 

Matchen mellan Otto Wallin – Dominic Breazeale visas på Showtime 21 feb 04:30 efter mötet mellan Adrian Broner – Jovanie Santiago.

Boxarnas form

Otto Wallin

Otto Wallin gjorde sig känd världen över efter en enastående prestation mot världsmästaren Tyson Fury. Sedan dess har han gått en fight mot Travis Kauffman som han besegrade med en teknisk knockout i femte ronden. Wallin har grymt fotarbete och snabba händer, något han måste utnyttja för att undvika att bli instängd i hörn av amerikanen Breazeale. Southpaw-boxaren Otto Wallin har ett matchfacit på 21 vinster (14 KO/TKO) och en förlust inför mötet mot Breazeale.

Spelbolag med bra odds

Dominic Breazeale

Dominic ”Trouble” Breazeale mötte den explosive Deontay Wilder 2019 i sin senaste fight, vilket slutade i förlust. Amerikanens senaste vinst var i slutet av 2018, något som kan leda till att han är lite ringrostig i mötet mot Wallin. Breazeale är något större än Wallin och har riktigt mycket kraft i slagen. 82% av hans vinster har nämligen varit genom KO/TKO. Orthodox-boxaren Dominic Breazeale har ett matchfacit på 20 vinster (18 KO/TKO) och två förluster (titelfighter).

Fotarbete vs kraft

Ska Wallin kunna styra matchen till sin fördel måste han använda sitt fotarbete, pumpa jabbar, undvika Breazeales tunga haymakers och hålla avstånd. Wallin har bara kondition, något som blir till hans fördel om han lyckas trötta ut Breazeale i ett tidigt skede. Detta är något som kan se i de boxning odds som finns tillgängliga för matchen.

Speltips: Wallin vinner på domslut

Detta blir ett av Wallins tuffaste möten, men om han presterar lika bra som han gjorde mot Tyson Fury kommer det sluta bra. I detta speltips ryggar vi svensken Otto Wallin och räknar med att han vinner matchen på domslut. Bäst odds finns på Betsson som erbjuder 1.42 på att Wallin vinner.

Satsa