Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: Speltips PSG–Manchester United 20 oktober 21:00

Champions League-hösten inleds med ett riktigt tungviktsmöte mellan Paris Saint-Germain och Manchester United på Parc des Princes. Frågan är om PSG glömt senaste mötet mellan lagen våren 2019, när United slog ut PSG i åttondelen efter mål på stopptid.
Paris Saint-Germain–Manchester United
oktober 20,2020
21:00

PSG:s form är i vanlig ordning stabil medan Manchester United haft det lite tufft i inledningen på säsongen.

Lagens form

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain är, som vanligt får man väl säga, i bra form. Laget leder Ligue 1 efter sju omgångar och har i dagsläget fem raka segrar i ligaspelet. På de senaste två matcherna mot Nimes och Angers har det blivit totalt tio mål. Dock är Mauro Icardi, som normalt sett brukar bilda anfallspar tillsammans med Kylian Mbappé, skadad, vilket förstås är ett avbräck för PSG.

Manchester United

Manchester United har haft en ganska tung inledning på Premier League-säsongen. I premiären förlorade man med 3-1 hemma mot Crystal Palace och i i sista matchen innan Nations League-uppehållet blev det hela 1-6 hemma mot Tottenham. Detta gör att Victor Lindelöfs United för närvarande ligger i de nedre regionerna av tabellen.

Pressen på PSG

Paris Saint-Germain är utan tvekan favoriter i den här matchen och brukar som bekant också vara säkerheten själva när det kommer till gruppspel i Champions League. Dock kan United gå ut och spela helt utan press och det är en roll som brukar passa laget ganska bra. Lite svårtippad match det här med tanke på att United har förmågan att blixtra till ibland.

Tips: United lämnar inte planen mållös

Samtidigt har laget inte gått mållösa från en match sedan 1 februari. Därför blir tipset att båda lagen gör mål i den här matchen. Bäst odds finns hos Betsson som ger 1.64 i odds för att båda lagen gör mål.

Satsa