Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Paris Saint-Germain vs Borussia Dortmund - Ska PSG lyckas bryta Champions League-förbannelsen?

Paris Saint-Germain har tre år i rad tvingats lämna Champions League redan i åttondelsfinal och nu finns risk att samma sak kommer att ske igen. För PSG kommer på onsdag kväll gå ut på Parc des Princes med ett 1-2-underläge mot Borussia Dortmund.
Paris Saint-Germain–Borussia Dortmund
Mars 11,2020
21:00

Även om PSG ligger under med 1-2 inför den här matchen, så har laget ändå ett hyfsat läge, för vinner man och samtidigt håller nollan så är man vidare. Dock har PSG en del skadeproblem. Framför allt saknas lagkaptenen och backveteranen Thiago Silva. En spelare som definitivt hade behövts i en sådan här match.

Borussia Dortmund är i kanonform inför den här returen då man vunnit de fyra senaste matcherna och dessutom hållit nollan i tre av dessa. Dock har man precis som PSG en av sina allra bästa spelare borta på grund av skada, nämligen Marco Reus. Men, man har ju en fullvärdig ersättare i den blott 19-årige norrmannen Erling Braut Haaland, som gjorde bägge mål i första mötet med PSG.

Traditionens makt är som bekant stark inom fotbollen och på något sätt känns det som att det kommer slå igenom även här. För PSG har genom åren visat att de verkligen är sämst när det gäller. Dessutom kan Dortmund gå ut och spela helt utan press, något som kan passa det tyska laget bra. Tipset blir därför att Dortmund går vidare. Bäst odds finns hos LeoVegas Sport som ger 1.90 för Borussia-avancemang.

Today’s game tips:

Sports: Football

Match: Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund

League / Tournament: Champions League, Eighth Final

Tips: Borussia Dortmund går vidare

Odds: 1.90 Spelsajt: LeoVegas Sport Spelstopp: Onsdag 11 mars 21:00

Satsa