Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Påskpresent till chelseafansen

Fotbollens finrum är av naturen klubbturneringen Champions League med alla mästare, stjärnspelare och mäktiga arrangemang. Finrummet representeras också av världens mest populära fotbollsliga, engelska Premier League.

För ett fåtal lag i just Premier League handlar det mesta som skrivs och det mesta som sägs, om positiva framåtsyftande saker. För majoriteten är nyhetsflödet kantat av bland annat misslyckanden, expertkritik, negativa händelser och illavarslande spekulationer om spelare och tränare.

Chelsea är inget undandag från den senare kategorin, framför allt inte sedan glansdagarna tog slut i och med förra årets Champions League-seger med Roberto Di Matteo som coach. I dagsläget handlar det mesta som skrivs om lagets envisa matchande av sin halvmiljardds-flopp Fernando Torres, eller om sina många tränarbyten och det senaste tillskottet i Rafa Benitez. Att det då skulle komma en otroligt positiv nyhet som skulle få alla negativa nyheter att framstå som bagateller trodde väl ingen? Nyheten i fråga är naturligtvis den mest sanningsenliga och spännande artikeln som förkunnar att José Mourinho gör comeback i Chelsea efter säsongen!

Sant eller inte, en rejäl påskpresent till alla Chelseafans i form av en spännande och kittlande tanke är det iallafall!

Sant eller inte, en rejäl påskpresent till alla Chelseafans i form av en spännande och kittlande tanke är det iallafall!

Satsa