Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

US Masters 12- 15 november - amerikanen klar favorit

Årets sista PGA Tour 2020 Major blir US Masters som blivit uppskjuten sedan mitten av april. Turneringen kommer att ta plats på Augusta National Golf Club i Augusta, Georgia. Kommer Tiger Woods att kunna försvara sin femte titel från 2019?
Us masters 2020 speltips
US Masters 2020
November 12,2020
13:30

Bild: Getty Images

Sändningar för US Masters 2020 drar igång kl 13:30 på C More Golf och visas även på TV1.

Kommer någon av européerna kunna ta hem årets US Masters eller fortsätter amerikanarna sin starka dominans på banan?

Inga förhoppningar på svensk mästare

Henrik Stenson är ensam svensk på Augusta National när Masters drar igång och tyvärr ser det inte ljust ut för 44-åringen. Förutom att han haft det kämpigt med formen under året fick han dra sig ur PGA Tour-tävlingen på Bermuda på grund av en skada. Svensken gick ut på Twitter för några dagar sedan och meddelade om sitt tillstånd och påpekade att han hoppas vara tillbaka så snart som möjligt. NordicBet bjuder 126 gånger pengarna på att Stenson blir US Masters 2020 vinnare – vilket med största sannolikhet inte kommer ske.

Kan Tiger Woods försvara sin titel med en sjätte Masters?

I fjol tog Tiger Woods sin femte Masters efter flera år av uteblivna vinster. Senast han vann en Masters var 2005 och segerputten 2019 blev minst sagt emotionell för 44-åringen som gjort en tydlig comeback. Trots att formen under året har varit ganska tråkig är Tiger Woods spelhistorik i US Masters läskigt bra. Dessutom tillhör Augusta National de banor som han visat sina starkaste sidor på. Trots att spelbolagen inte rankat honom bland toppen, har han en bra chans att överraska och kamma hem årets Masters. NordicBet bjuder 29 gånger pengarna på Tiger Woods att vinna US Masters 2020.

Bryson DeChambeau visar musklerna under träningsrunda

Bara några dagar innan US Masters begav sig Bryson DeChambeau ut på Augusta National med den tidigare Masters-vinnaren Sandy Lyle för en övningsrunda. I vad som sägs vara en otrolig runda, visade Bryson resterande Masters-deltagare varför de bör vara nervösa inför 12 november.

 

Tips: Bryson DeChambeau vinner US Masters 2020

Det råder inga tvivel om att Bryson kommer in med fin form inför Masters. Han har presterat väldigt bra på tidigare turneringar under året och chockade många med sin övningsrunda på ANGC. Tipset blir därför att Bryson tar hem turneringen.
Bäst odds finns på NordicBet som erbjuder 9.50 på att Bryson DeChambeau vinner US Masters 2020.

Satsa