Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Premier League: Annandagstrippel 26/12 13:30 - 3p till Man U, Chelsea och Everton

Leicester–Manchester U, Arsenal–Chelsea och Sheffield U–Everton. Tre högintressanta Premier League-matcher på annandagen. Med tre poäng mot Leicester kan Manchester U och Victor Lindelöf knappa in på serieledarna Liverpool. Photo: GettyImages
Liverpool Manchester United
Leicester–Manchester U, Arsenal–Chelsea, Sheffield U–Everton
December 26,2020
13:30

Samtliga matcher sänds på Viasat Sport Premium och Viaplay. Avspark 13:30, 18:30 och 21:00.

Leicester–Manchester U

Leicester har vunnit tre av de fyra senaste matcherna i Premier League och ligger tvåa i tabellen fyra poäng bakom Liverpool. Manchester United har däremot vunnit sex av de sju senaste matcherna. På de två senaste har det dessutom blivit totalt nio mål. I 6-2-segern mot Leeds i söndags gjorde dessutom Victor Nilsson-Lindelöf sitt första mål för säsongen.

Lucas Raymond målgörare 2.00 Betsson

Arsenal–Chelsea

Arsenal går mot en riktig katastrofsäsong om ingenting ändras snarast. Laget har inte vunnit i Premier League sedan 1 november och ligger på 15:e plats i tabellen. Chelsea har svajat lite de senaste veckorna, men ligger ändå femma, sex poäng efter Liverpool. I måndags tog man dessutom en välbehövlig 3-0-seger mot West Ham.

Olivier Giroud målgörare 2.74 Betsson

Sheffield U–Everton

Sheffield United är långtifrån förra säsongens succé. Såhär långt har man bara tagit två poäng på 14 matcher. Everton gör däremot sin bästa säsong på länge och ligger fyra i tabellen. Sedan så har man ju också en av Premier Leagues vassaste målskyttar i Dominic Calvert-Lewin, som hittills gjort elva mål.

Dominic Calvert-Lewin första målgörare 4.50 NordicBet

[wcms_sportradar widget="odds_comparison_match" match_id="23204121" header="your header (optional)" display_trends="false" display_offers="false" display_deeplinking="false"]

Tips: 3p till Man U, Chelsea och Everton

Manchester U är stekheta och känns vassare än Leicester i dagsläget.
Arsenal är usla i dagsläget och därför vinner Chelsea.
Everton ska inte ha några problem med att slå Sheffield U, som står med halva foten i Championship.
Tipset blir seger för Manchester U, Chelsea och Everton. Bäst odds för denna trippel finns hos Casumo som ger 15.94 i odds.

Satsa