Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Premier League: Everton–Leeds 28/11 18:30 - Calvert-Lewin fixar segern

Everton är på gång igen efter tre poäng förra helgen och kan med tre poäng mot Leeds klättra i tabellen. Leeds däremot behöver poäng för att inte riskera att dras in i bottenstriden alltför mycket.
Everton–Liverpool - Premier League
Everton–Leeds
November 28,2020
18:30

Sänds på Viasat Sport Premium och Viaplay. Avspark 18:30.

Everton tog en välbehövlig seger förra helgen medan Leeds ökenvandring fortsätter även om det blev en poäng i senaste matchen.

Lagens form

Everton

Everton inledde säsongen lysande med fyra raka segrar och serieledning. Därefter blev det bara en poäng på fyra matcher, men mot Fulham borta i söndags blev det återigen tre poäng. Seger med 3-2 och två mål av Dominic Calvert-Lewin, som återigen gick upp i ensam skytteligaledning. Everton har nu fyra poäng till serieledarna Tottenham och två poäng upp till Chelsea, som ligger trea.

Leeds

Nykomlingen Leeds har efter en hyfsad inledning på säsongen, mer och mer tappat i tabellen. På de tre senaste matcherna har det bara blivit en poäng, 0-0 hemma mot Arsenal i söndags och då hade dessutom bortalaget tio man nästan hela andra halvlek. Dessförinnan åkte Leeds dessutom på två raka 4-1-förluster mot Crystal Palace och Leicester. Faktum är att Leeds tillhör de tre lag som släppt in mest lag i Premier League den här säsongen.

Everton på gång igen

Efter en liten svacka känns det som att Everton är lite på gång igen. Och inte minst skyttekungen Dominic Calvert-Lewin som gjorde två mål senast mot Fulham.

Tips: Calvert-Lewin fixar segern

Dominic Calvert-Lewin är utan tvekan Premier Leagues hetaste spelare i dagsläget och är i en fruktansvärd målform. Med tanke på att Leeds försvarsspel är minst sagt mediokert känns det som att det kan bli ett par mål från Everton-anfallaren. Tipset blir därför hemmaseger och två mål av Calvert-Lewin.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 7.50 för Everton-seger och två mål av Dominic Calvert-Lewin.

Satsa