Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Premier League: Sheffield U–Manchester U 17/12 21:00 - United-seger och svenskt mål

Victor Nilsson Lindelöf och Manchester United fortsätter att skvalpa runt i mitten av tabellen utan att det riktigt lossnar. Men, med en seger borta mot jumbon mot Sheffield United kan United ta sig in på topp 5. Photo: GettyImages
Liverpool Manchester United
Sheffield U–Manchester U
December 17,2020
21:00

Sänds på Viasat Sport Premium och Viaplay. Avspark 21:00.

Varför tipset?

  • Manchester United har vunnit 4 av de 5 senaste matcherna i Premier League
  • Sheffield United har 7 raka förluster i Premier League
  • Manchester United har gjort 3 mål eller fler i 3 av de 5 senaste matcherna i Premier League
  • Victor Nilsson Lindelöf har ännu inte gjort mål i Premier League den här säsongen, men brukar göra åtminstone ett mål

Sheffield U i usel form

Sheffield United är långt ifrån det lag man var förra säsongen när man var med och tampades på övre halvan. I dagsläget ligger laget sist med en enda inspelad poäng på tolv matcher. Katastrof är bara förnamnet.

Manchester United och Victor Nilsson Lindelöf ligger fem poäng efter ledande Tottenham, men då ska man komma ihåg att United har en match mindre spelad än topplagen. Förra helgen blev det 0-0 i derbyt mot Manchester City, vilket visar att United den här säsongen definitivt är ett lag som faktiskt kan vara med och slåss om ett guld.

Tre säkra poäng för United

I en sådan här match ska det inte vara något snack. United ska vinna och det med ett antal mål. Kanske kan vi till och med få se ett mål från Victor Nilsson Lindelöf, som brukar hitta rätt åtminstone någon gång per säsong.

Pontus Åberg målgörare 3.75 Betsson

Tips: United-seger och svenskt mål

Är det någon gång som Victor Nilsson Lindelöf ska göra mål så är det i en sådan här match mot ett uselt jumbolag. Därför blir tipset en scorecast med United-seger samtidigt som Nilsson Lindelöf gör mål.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 17.00 i odds för seger för Manchester United och Victor Nilsson Lindelöf som målskytt.

Satsa