Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Psg – valencia

Ikväll är det upp till bevis för PSG då man ska försöka försvara ledningen från förra mötet mot Valencia. Då slutade matchen 1-2 till fransmännens fördel och resultatet innebär förutom ett måls överläge, även fördel i form av två gjorda mål på bortaplan.
PSG – Valencia
Januari 01,1970
20:45

Till den här matchen är PSG’s stora nyckelspelare och tillika svenska superstjärna Zlatan Ibrahimovic avstängd. Avstängningen kommer till följd av hans röda kort han ådrog sig under slutminuterna i det första mötet. Denna match är den första av två som avstängningen gäller (PSG försöker överklaga beslutet för att få det att endast gälla en match). Förutom Zlatan, kommer PSG även att sakna Marco Veratti i startelvan. Som ersättare till Zlatan förväntas Ancelotti spela Kevin Gameiro. Verattis ersättare är inte helt spikad än men spekulationerna är i full gång huruvida David Beckham kommer att få chansen att debutera i Champions League för sin nya klubb. Om så blir fallet blir det Beckhams första CL-match sedan 2010 då han spelade med AC Milan.

Till matchen ikväll kan vi förvänta oss ett betydligt mer offensivt Valencia än vad vi såg senast. Laget är piskat att vinna om man inte vill se säsongens äventyr i Champions League som över. En spelare som exempelvis Roberto Soldado kommer således att få en extremt viktig roll i matchen. Kanske klarar han också av att leverera när det gäller som mest? Ikväll får vi svaret!

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: PSG – Valencia
Härkomst: Europeiska Champions League
Spel: Bortalaget gör mål
Odds: 1.49
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 20.45

Bortalaget gör mål

Satsa