Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Real Madrid–Sevilla odds (18/01/20)

La Liga fortsätter att vara jämn med fyra lag inom fem poäng. I topp finns Barcelona och Real Madrid båda på 40 poäng medan Atletico Madrid och Sevilla jagar fem poäng bakom. På lördag möts två av lagen när Real Madrid tar emot Sevilla hemma på Bernabeu.
Real Madrid–Sevilla
Real Madrid–Sevilla
Januari 18,2020
16:00

Efter att ha avslutat 2019 med tre raka oavgjorda matcher i La Liga inledde Real Madrid det nya året med att vinna Madrid-derbyt mot Getafe med 3-0. Samtidigt spelade Barcelona oavgjort i sitt derby mot Espanyol, vilket innebär att de bägge giganterna återigen delar ledningen i La Liga.

Sevilla inledde säsongen starkt och var till och med i serieledning ett tag. Med halva säsongen spelad ligger laget på fjärde plats på samma poäng som trean Atletico. Men, ska Sevilla ha någon chans på guldet krävs det nog nästan seger eller åtminstone oavgjort borta mot Real Madrid för annars känns det nästan som att avståndet blir lite väl långt, även om det är många matcher kvar att spela.

[yt2 shortcode=”yt2″]

Real Madrid är såklart favoriter i den här matchen. Dock kan Sevilla mycket väl ta poäng, vilket innebär att det är tämligen svårtippad. En sak är i alla fall säker och det är att Sevilla i stort sett aldrig lämnar planen utan att göra mål och att Real ska lämna planen mållösa känns ganska osannolikt. Därför blir tipset att båda lagen gör mål. Bäst odds finns hos LeoVegas Sport som bjuder 1.70 för mål från båda lagen.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Real Madrid–Sevilla

Liga/turnering: La Liga

Tips: 1

Odds: 2.55 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Lördag 18 januari 15:15

Satsa