Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Real Madrid vs Manchester City - Real Madrid ute efter revansch

Efter förra årets fiasko i Champions League när man åkte ut mot Ajax redan i åttondelen är Real Madrid ute efter revansch. Men, man möter ett Manchester City som lär vara rejält taggade då laget kommer att vara avstängt från Champions League de kommande två säsongerna.
Real Madrid–Manchester City
Februari 26,2020
21:00

Real Madrid är verkligen Champions League-laget nummer ett då man vunnit fyra av de sex senaste upplagorna av turneringen. Höstens gruppspel tog man sig enkelt igenom även om man slutade tvåa i sin grupp bakom Paris Saint Germain. Formen är det dock inget fel på då Real vunnit sex av de sju senaste matcherna i La Liga.

Beskedet att Manchester City stängs av från spel i både Champions League och Europa League 2020/21 och 2021/22 slog ner som en bomb i förra veckan. Men, kanske lär det få City-spelarna att kämpa lite extra. Dock är formen sådär då City levererat blandade resultat i Premier League senaste veckorna.

Snacka om toppmöte mellan två giganter. På pappret är lagen i princip jämnstarka, men det känns ändå som att Real Madrid har ett litet övertag i kraft av hemmaplan, samtidigt som de också är i bättre form för tillfället. Tipset blir därför att Real vinner det här, men eftersom City är ett bra lag säkrar vi upp med pengarna tillbaka vid oavgjort. Bäst odds finns hos Unibet som ger 1.86 för den kombinationen.

 

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Real Madrid–Manchester City

Liga/turnering: Champions League, åttondelsfinal

Tips: 1 och pengarna tillbaka vid oavgjort

Odds: 1.86 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Onsdag 26 februari 21:00

Satsa