Revanschspel för liverpool med bet365 04-12-13

Senaste spelet på Liverpool sjönk som en sten efter den tragikomiska förlusten med 3-1 mot ett vilt kämpande Hull City. Att Martin Skrtl gjorde gästernas tredje mål var liksom grädden moset den kvällen.
Liverpool – Norwich
December 04,2013
20.45

Ikväll är det dock upplagt för revansch då kanariefåglarna Norwich kommer på besök. Ett Norwich som har Johan Elmander till sitt förfogande (men som förmodligen inte kommer att spela honom). Laget ligger på en fjortonde plats i ligan (hela tio poäng efter Liverpool) och har tre raka förluster på bortaplan i bagaget. Att man vann senast är knappast någon fjäder i hatten då motståndet hette Crystal Palace.

Liverpool är favoriter i matchen och dras med ett lågt odds (1,28 hos Bet365). Bortser man från plumpen mot Hull har Liverpool uppträtt starkt den här säsongen och det var länge sedan man var så här effektiva. Det var verkligen inte igår som laget efter 13 matcher visade upp en målskillnad med 26 mål framåt och endast 16 insläppta.

Med Sturridge på skadelistan och med en Coutinho som är lite halvskadad, blir det Luis Suarez som får bära det offensiva ansvaret här. Att han gör mål känns givet då han har varit ruggigt effektiv sedan han kom tillbaka från sin avstängning. Lägger man därtill Norwich undermåliga förvarsspel på framför allt bortaplan, är Suarez som målskytt (segerskytt!) till oddset 1,53 klart godkänt!

Speltipset

 • Sport: Fotboll
  Härkomst: England, Premier League
  Match/Event: Liverpool – Norwich
  Spel: Luis Suarez gör mål i matchen
  Odds: 1,53
  Insats: : 6/10 units
  Spelsajt: Bet365.com
  Spelstopp: 20.45

Resultat: VINST!Liverpool – Norwich 5-1, Suarez gjorde fyra mål i matchen

Satsa