Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Speltips Rögle–Luleå 29/10 19:00

Rögle fortsätter att gå som tåget i SHL, men på torsdag väntar tuffast möjliga motstånd när skåningarna ställs mot Luleå, som precis som Rögle jagar serieledning.
Rögle–Luleå
oktober 29,2020
19:00

Rögle fortsätter att imponera och är på god väg att överta serieledningen. För Luleås bröts dock segersviten senast.

Lagens form

Rögle

Rögle fortsätter att imponera. Segrarna mot först Frölunda hemma och därefter Skellefteå borta visar att laget definitivt blir att räkna med resten av säsongen. En av Rögles största tillgångar är utan tvekan backen Eric Gelinas, som snittar över en poäng per match, vilket är imponerande för en back. Samtidigt gör Rögle också ofta mål, i powerplay. I matchen mot Frölunda blev det två mål i PP.

Luleå

Att Luleå skulle finnas med i toppen även den här säsongen är knappast förvånande. Dock tappade man serieledningen när man åkte på en 4-1-förlust borta mot Frölunda i seriefinalen i lördags. Dessförinnan hade man dock tre raka segrar vilket visat att formen hos norrlänningarna fortsätter att vara god. Men, det lär krävas en topprestation om man ska få Rögle på fall.

Svårtippat toppmöte

Med tanke på att Rögle och Luleå varit väldigt jämna hittills är det här en match som är tämligen svårtippad. Rögles möten med de två övriga topplagen Frölunda och Skellefteå har varit mycket jämna och det känns som att det kommer bli mycket jämnt även i den här matchen. Samtidigt känns det också som att spelet i powerplay kommer att avgöra.

Tips: Förlängning eller straffar avgör

Det här är en match som utan tvekan kommer att bli jämn, kanske till och med mycket jämn. Därför känns oavgjort som ett ganska logiskt resultat, samtidigt som det också lär smälla i powerplay. Tipset blir därför oavgjort samt över 1,5 mål i powerplay.
Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 8.60 i odds för kombotipset oavgjort och över 1,5 mål i powerplay.

Satsa