Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Rögle vs Brynäs - Viktiga poäng på spel i Ängelholm

Rögle går mot sin bästa säsong någonsin i SHL och behöver inte många poäng till för att helt säkra en plats i kvartsfinal. Brynäs är också i behov av poäng, men för Gävlelagets del handlar det om att nå upp till den sista slutspelsplatsen.
Rögle–Brynäs
Mars 05,2020
19:00

Att Rögle med några få omgångar kvar av SHL skulle ligga fyra var det nog inte många som hade räknat med när säsongen drog igång i höstas. Men, ängelholmslaget har gjort det bra, framför allt den senaste månaden då man vunnit åtta av de tio senaste matcherna. Dessutom är avståndet nedåt hyfsat betryggande för till Frölunda, som ligger sjua, är det i dagsläget sju poäng.

Brynäs kämpar för att nå den sista slutspelsplasten, som i dagsläget innehas av Växjö. Men, på de tre senaste matcherna har det blivit två poäng för Gävlelaget och nu börjar tiden rinna ut. För med fem omgångar kvar är det fyra poäng upp till Växjö.

Rögle har under hela säsongen varit starka hemma i Catena Arena och Brynäs lär få det tufft om man ska kunna rubba tabellfyran. Dessutom är hemmalaget som sagt i bra form och är på god väg att säkra en kvartsfinalplats. Därför blir tipset att Rögle vinner den här matchen, då det känns som att skåningarna är ett nummer större än Brynäs. Bäst odds finns hos Betsafe som ger 1.83 för hemmaseger.

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: Rögle – Brynäs

League / Tournament: SHL

Tips: 1

Odds: 1.83 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Torsdag 5 mars 19:00

Satsa