Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Boxning: Garcia vs Campbell 02/01 21:00 Lättviktsfyran möter trean

I den första stora boxningsmatchen 2021 får vi se stjärnskottet Ryan Garcia ta sig an Luke Campbell i en kamp om vem som får möta lättviktsmästaren Devin Haney. Matchen äger rum kl 21:00 i American Airlines Center i Dallas.
RYAN-GARCIA-LUKE-CAMPBELL-2-1-21
Ryan Garcia - Luke Campbell
Januari 02,2021
21:00 - 23:00

Stream för Ryan Garcia vs Luke Campbell drar igång 2 januari kl 21:00 på DAZN.

Den obesegrade 22-årigen Ryan Garcia har chockerat världen med otroligt snabbhet och talang som fått omkull flertalet tuffa motståndare.

Fighternas form

Ryan Garcia

Ryan ”King Ry” Garcia gjorde sin debut som proffsboxare i mitten av 2016 och har sedan dess haft 20 matcher. Garcia är hittills obesegrad under sin proffskarriär och har vunnit 85% av sina matcher med KO eller TKO. Han är känd för att köra på hårt från start och har utomordentlig kondition. Trots lovande statistik har majoriteten av hans motståndare inte varit av samma kaliber som sin kommande motståndare.

Ryan Garcia vinner 1.28 Unibet

Luke Campbell

Den 33-årige britten Luke ”Cool Hand” Campbell har ett imponerande matchfacit på 20 vinster och tre förluster. Under sitt senaste möte fick han smaka på en bitter förlust mot Vasyl Lomachenko efter domslut. Campbell har, till skillnad från Garcia, ett långt CV av möten mot rankade fighters – och bortsett från sin senaste förlust är han i toppform. Cool Hand Luke kommer utan tvekan att bli Garcias tuffaste möte hittils.

Luke Campbell vinner 3.90 Unibet

Bländande rampljus

Ryan Garcia är en typiskt fighter som under kort tid får stor uppmärksamhet för sin charm, stil och momentum. Detta momentum kommer att sättas på test när han möter veteranen Campbell som visat sig vara en värdig proffsboxare i flera år. Campbell är här för att släcka rampljusen för Garcia.

Tips: Campbell vinner på KO/TKO/DQ

Vi bettar emot oddsen och låter erfarenhet ta större plats i speltipset. På papper ser Garcia ostoppbar ut, men i verkligheten står den långe britten Cool Hand Luke i vägen. Därför blir detta speltips att Campbell vinner på KO/TKO/DQ. Bäst odds finns på Unibet som erbjuder 7.50.

Satsa