Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ryssland – Finland (25/5/19 16:15)

Efter att ha slagit ut Tre Kronor i kvartsfinalen ställs nu Finland mot ett annat grannland i semifinalen, nämligen Ryssland. Ska Finland även klara av den ryska björnen krävs det att man gör sin bästa match hittills.
Ryssland vs Finland
May 25,2019
16:15

Ryssland har verkligen imponerat i den här VM-turneringen. Sju vinster av sju möjliga i gruppspelet och bara sju insläppta mål. Mot USA i kvartsfinalen blev det förvisso bara seger med ett mål, 4-3, men det kändes ändå som att ryssarna hade ganska bra kontroll under hela matchen.

Även Finland har sett starka ut i årets VM. Framför allt i kvartsfinalen mot Tre Kronor, där man två gånger hämtade upp ett underläge och sedan avgjorde i början av förlängningen. Det kanske mest glädjande i kvartsfinalen, förutom segern, var att det finska laget även fick igång målskyttet. Något som det varit lite sisådär med tidigare under turneringen.

Ryssland är givetvis favoriter i den här matchen, men Finland har som sagt sett starka ut i den här turneringen och kan mycket väl överraska. Det gör också det svårt att sia om utgången i den här matchen. En sak är i alla fall säker och det är att bägge lagen gjorde en hel de mål i kvartsfinalen och mycket talar för att även det här blir en målrik match. Tipset blir därför att båda lagen gör minst två mål under ordinarie tid. Bäst odds finns hos 888sport som ger 1.98 gånger pengarna för det spelet.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Ryssland–Finland

Liga/turnering: Ishockey-VM, kvartsfinal

Tips: Båda lagen gör minst två mål under ordinarie tid Odds: 1.98 Spelsajt: 888sport Spelstopp: Lördag 25 maj 15:15

Satsa