Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Säkert spel på saik

Skellefteå tog en mycket stark seger mot LHC senast. Man visade åter igen prov på stabilt boxplay och effektivt power-play. LHC gav verkligen allt men SAIKs styrka den här säsongen känns obeveklig. I och med segern befäste man sin serieledning med en total poängskörd på totalt 44 poäng.
Skellefteå – Örebro
November 14,2013
19.00

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Segern innebar inte enbart tre poäng utan en fortsättning på den svit av segrar man skaffat sig. Att vinna mot LHC drar upp sviten till fyra raka vinster, vilket naturligtvis ger en rejäl boost för självförtroendet. Frågan inför ikväll är naturligtvis om sviten kommer att sträcka sig till fem matcher?

Statistiker som man är får jag nog säga att oddsen är ordentligt goda för det. Främst därför att det är seriens formsvagaste lag – Örebro, som kommer på besök. Att Örebro kommer att få det oerhört tufft att klara sig kvar står klart efter den bleka poängskörden (23), under inledningen av säsongen.

Ett av de största bekymren man har är att försvarsspelet inte fungerar tillfredsställande när man möter lag som är skickliga på att pressa högt och som klarar av att bita sig fast i anfallszonen (ett lag som Skellefteå med andra ord). Totalt har Örebro släppt in 60 mål den här säsongen, varav 20 på de senaste fem matcherna!

Att dagens bästa spel blir ett överspel på Skellefteås målproduktion känns således inte särskilt konstigt?

Speltipset

Sport: Ishockey
Härkomst: SHL
Match/Event: Skellefteå – Örebro
Spel: Antal mål för hemmalaget, +2,5
Odds: 1,40
Insats: 8/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 19.00

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Resultat: VINST! SAIK – Örebro, 5-0

Satsa