Segerspel på djurgården-25-11-13

Idag är det hockeymåndag igen och fokus på Hockeyallsvenskan. Matchen jag synar närmare är stockholmsderbyt mellan Djurgården och Södertälje.
Djurgården – Södertälje
November 25,2013
19.00

En match som på förhand lovar båda fart och målproduktion! Matchen startar kl.19 och sänds på Viasat Hockey.

Både DIF och SSK kommer till matchen med en brutalt dålig form i ryggen. Resultattavlan visar fyra raka förluster för båda lagen! Värst är läget dock i SSK som faktiskt bara har en seger på de senaste sju matcherna!

Djurgården kommer till matchen med en riktigt tung uddamålsförlust mot Björklöven. Detta efter en match som hade det mesta. DIF såg länge ut som det vinnande laget men oförmågan framför Björklövens mål såg till att det blev förlust med 3-4.

SSK kommer från en nästan förnedrande förlust mot Oskarshamn. Resultat skrevs till 2-3 men kunde enligt uppgift ha blivit mycket större.

Lagens dåliga form har inneburit att tabellpositionen lämnar en hel del att önska i båda lägren. Djurgården dock markant bättre till då raset just nu stannat på en sjätte plats. SSK har halkat ner till botten och där lär man bli ett tag om inget mirakel inträffar.

Till kvällens match spelar jag rak seger för Djurgården. Detta med den enkla motivationen att man är effektivare och bättre lagdel för lagdel än SSK. Man kommer dessutom vara rejält motiverade att på hemmaplan vinna detta ”lilla” stockholmsderby!

Speltipset

Sport: Ishockey
Härkomst: Sverige, Hockeyallsvenskan
Match/Event: Djurgården – Södertälje
Spel: Hemmalaget vinner matchen
Odds: 1.50
Insats: : 8/10 units
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 19.00

Resultat: Förlust! 1-2, Djurgården – Södertälje

Satsa