Segerspel på vik-hockey I allsvenskan 10-10-13

Den fina sviten på tre raka segerspel bröts igår sedan Tyresö besegrade PSG med 2-1. Livet går vidare för det och ikväll riktar vi blickarna mot ishockeyns värld och matchen i Hockeyallsvenskan mellan hemmastarka Västerås IK (VIK) och något formsvaga Oskarshamn IK.
Västerås IK – Oskarshamn IK
oktober 10,2013
19:00

Till den här matchen tror jag starkt på VIK. Man kommer till matchen med stark trupp, nästan helt utan skador och med en relativt bra match i kroppen (mot MIF Redhawks senast). Även om det blev förlust då, fanns det en hel del bra saker att ta med sig. Den här säsongen har VIK skramlat ihop 17 poäng så här långt och laget ligger på en femteplats i serien. Spelet har resulterat i sex segrar och minst antal insläppta mål, (11 st) av samtliga lag (med undantag för serieledande Karlskrona som har lika få insläppta).

Vad som talar för VIK här är dels den fina målskillnaden, men även Oskarshamns bedrövliga motsvarighet. De har nämligen släppt in flest mål i serien (37 st)! Dessutom har VIK vunnit de tre senaste mötena lagen emellan.

Det raka segerspelet på VIK ger 1,55 hos Betsafe och det får sägas vara gott betalt för en väldigt god segerchans. Att man får bära favoritskapet syns också på Oskarshamns seger odds som ligger på 4,55 gånger pengarna.

Matchen startar kl.19.00 och sänds i Viasat Hockey och TV10.

Speltipset

 • Sport: Ishockey
  Härkomst: Hockeyallsvenskan
  Match/Event: Västerås IK – Oskarshamn IK
  Spel: Hemmalaget vinner
  Odds: 1,55
  Insats: 7/10 units
  Spelsajt: Betsafe.com
  Spelstopp: 19.00

Resultat: VINST! 2-0, VIK – Oskarshamn

Satsa