Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Serie A: AC Milan–Atalanta 23/1 18:00 - Zlatan Ibrahimovic målskytt igen

I måndags vann AC Milan mot Cagliari med 2-0 i en match som Zlatan gjorde båda målen och därför tog sig upp till en andraplats i skytteligan, trots flera missade matcher i Serie A i år. Photocredit: GettyImages
Photo: Getty Images
AC Milan–Atalanta
Januari 23,2021
18:00

Sänds på Discovery +, C More Fotboll och Unibet TV. Avspark 18:00.

Zlatan Ibrahimovic

Har 624 spelade minuter på planen den här säsongen i Serie A, men trots att han har missat en del matcher, ligger han ändå på en andraplats i skytteligan efter sin insats med två mål senast mot Cagliari. För att sätta detta i perspektiv, har alltså skytteligaledare Cristiano Ronaldo nästan dubbelt så många minuter spelade (1182) och bara gjort 3 fler mål.

Att Zlatan fortsätter sitt målskytte i helgen mot Atalanta känns som en självklarhet. Frågan är snarare, hur många mål kommer han att göra?

Lagens form

Atalantas senaste match slutade 0-0 hemma mot Genoa. Dessförinnan har de dock vunnit flera raka matcher och har sett riktigt bra ut.

AC Milan har nu vunnit 3 raka matcher som återhämtning från säsongens första förlust som kom mot Juventus.

AC Milan har totalt 43 poäng på 18 matcher medan Atalanta har 32 poäng på 17 matcher och jagar europaplatser.

Spelbolag med bra odds

Stort nyförvärv

AC Milan gjorde nyligen klart med anfallaren Mario Mandzukic, som kommer att debutera i matchen mot Atalanta. Med  Mandzukic i truppen, kommer AC Milan att få en extra spetsspelare att göra skillnaden.

AC Milan vinner matchen 2.90 Unibet

Tips: Zlatan gör mål i matchen

Zlatan är stekhet, han ligger tvåa i skytteligan, men vill säkerligen öka på och komma upp på en förstaplats Bäst odds finns hos Bet 365 som ger 1.90 i odds för ett Zlatan-mål i matchen.

Satsa