AC Milan – Hellas Verona 8/11 20:45 – Zlatan gör matchens första mål

Efter succén i ligan tog det tvärstopp i Europa League mot Lille. Nu tar AC Milan emot Hellas Verona och Zlatan lär vara sugen på att göra mål igen.
AC Milan – Hellas Verona
November 08,2020
20:45

Serie a  LIVE på Unibet TV |

Milans form

AC Milan har varit stekheta den här hösten och leder Serie A sex omgångar in i ligan. Därför var det något överraskande när man i torsdags helt plötsligt förlorade med 0-3 hemma mot Lille i Europa League. Yusuf Yazici sänkte Milan med sitt hattrick och Zlatan Ibrahimovic måltrend bröts. Vi får anta att vi kommer se ett revanschsuget hemmalag ta emot Hellas Verona på söndag.

 

Hellas Verona har bara en förlust

Gästerna hittar vi på en sjundeplats i tabellen med tre segrar, två oavgjorda och bara en förlust. Den mest imponerande segern tog man i premiären då man vann hemma mot Roma med övertygande 3-0. För två veckor sedan kryssade man mot Juventus (1-1) och den senaste matchen vann mot Benevento med 3-1.

Infördes möten

Senast lagen ställdes mot varandra var den 2:a februari tidigare i år i en match som slutade oavgjort, 1-1. Senast Hellas vann mot Milan var 2017 då man var det med hela 3-0. Samma år ställdes man också mot varandra i Coppa Italia och då var det omvända siffror, 3-0 till Milan. Historiskt över de senaste tio matcherna mellan lagen har Milan ett övertag, men det är inte så stort som man kanske skulle kunna tro. Fem vinster, tre oavgjorda och två förluster.

Speltips: Revanschsugen Zlatan gör 1-0

Ingen kan ha missat hur formstark Zlatan Ibrahimovic varit i början av säsongen. På fyra ligamatcher har han gjort sju mål och tagit Milan till toppen av Serie A. Efter en besvikelse i torsdagens Europa League-match mot Lille får man nu en chans att studsa tillbaka på det vinnande spåret. Därför är det mycket troligt att en revanschsugen Zlatan gör matchens första mål.
Oddset ligger på 3,90 att han gör matchens första mål på BET365

Satsa