Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

AC Milan – Hellas Verona 8/11 20:45 – Zlatan gör matchens första mål

Efter succén i ligan tog det tvärstopp i Europa League mot Lille. Nu tar AC Milan emot Hellas Verona och Zlatan lär vara sugen på att göra mål igen. Photocredit: GettyImages
AC Milan – Hellas Verona
November 08,2020
20:45

Nya spelare:Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Serie a  LIVE på Unibet TV |

Milans form

AC Milan har varit stekheta den här hösten och leder Serie A sex omgångar in i ligan. Därför var det något överraskande när man i torsdags helt plötsligt förlorade med 0-3 hemma mot Lille i Europa League. Yusuf Yazici sänkte Milan med sitt hattrick och Zlatan Ibrahimovic måltrend bröts. Vi får anta att vi kommer se ett revanschsuget hemmalag ta emot Hellas Verona på söndag.

 

Hellas Verona har bara en förlust

Gästerna hittar vi på en sjundeplats i tabellen med tre segrar, två oavgjorda och bara en förlust. Den mest imponerande segern tog man i premiären då man vann hemma mot Roma med övertygande 3-0. För två veckor sedan kryssade man mot Juventus (1-1) och den senaste matchen vann mot Benevento med 3-1.

Infördes möten

Senast lagen ställdes mot varandra var den 2:a februari tidigare i år i en match som slutade oavgjort, 1-1. Senast Hellas vann mot Milan var 2017 då man var det med hela 3-0. Samma år ställdes man också mot varandra i Coppa Italia och då var det omvända siffror, 3-0 till Milan. Historiskt över de senaste tio matcherna mellan lagen har Milan ett övertag, men det är inte så stort som man kanske skulle kunna tro. Fem vinster, tre oavgjorda och två förluster.

Huvudsakliga regler och villkor
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Speltips: Revanschsugen Zlatan gör 1-0

Ingen kan ha missat hur formstark Zlatan Ibrahimovic varit i början av säsongen. På fyra ligamatcher har han gjort sju mål och tagit Milan till toppen av Serie A. Efter en besvikelse i torsdagens Europa League-match mot Lille får man nu en chans att studsa tillbaka på det vinnande spåret. Därför är det mycket troligt att en revanschsugen Zlatan gör matchens första mål.
Oddset ligger på 3,90 att han gör matchens första mål på BET365

Satsa