Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Serie A: Inter–Juventus 17/1 20:45 - Juve-vinst och Kulusevski-mål

Juventus och Dejan Kulusevski har tre raka segrar i Serie A, men behöver fortsätta vinna om man ska komma ikapp Milan. På söndag väntar ett svårt toppmöte mot Inter borta på San Siro.
Inter–Juventus
Januari 17,2021
20:45

Sänds på C More, C More Fotboll och Unibet TV. Avspark 20:45.

Varför tipset?

  • Juventus har vunnit 3 raka matcher i Serie A samt senaste matchen i Coppa Italia
  • Juventus har gjort 3 mål eller fler i de 4 senaste matcherna
  • Inter har bara tagit en poäng på de två senaste matcherna i Serie A
  • Dejan Kulusevski gjorde mål i senaste matchen mot Genoa

Juventus mot toppen

Inter ligger för närvarande tvåa i Serie A, men har ett helt koppel med jagande lag bakom sig. Bland annat Juventus, som ligger fyra poäng efter Inter, men med en match mindre spelad. Dessutom har Inter nu två raka matcher utan seger. Förra helgen blev det 2-2 borta mot Roma och dessförinnan 1-2 borta mot Sampdoria.

Juventus har fått en fin start på 2021 med fyra raka segrar. I onsdagens Coppa Italia-match mot Genoa gjorde dessutom Dejan Kulusevski mål igen efter bra två minuter, det fjärde för säsongen. Kan den svenska landslagsmannen ha hittat målformen kanske?

Juve vassare

Hyperintressant toppmöte det här med tanke på att så mycket står på spel. Men visst känns Juventus strået vassare? Dessutom har Juve vunnit fyra av de fem senaste matcherna mot Inter. Juventus är också piskade att vinna för att inte komma alltför långt efter Milan.

Dejan Kulusevski - Målgörare 3.50 Betsafe

Tips: Juve-vinst och Kulusevski-mål

Juve känns starka, Inter gör det inte. Därför känns det som att det blir bortaseger här. Sedan verkar Kulusevski ha hittat målformen. Därför satsar vi på en wincast där Juventus vinner och Kulusevski gör mål.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 6.75 i odds för seger för Juventus och Dejan Kulusevski som målskytt.

Satsa